Comunicate de presa

Comunicate de presa primite la redactie.

BMW iX Flow a fost inclus pe lista TIME a celor mai bune invenţii 2022

BMW iX Flow

E Ink - Suprafaţa caroseriei cu schimbare reală a culorii datorită tehnologiei electroforetice utilizată pe conceptul BMW iX Flow numită în lista TIME a celor mai bune invenţii 2022.

Bornă istorică - Opel a produs 75 de milioane de vehicule

Opel - 75 milioane vehicule produse

Marca Opel a adăugat pe listă o altă realizare remarcabilă: 75 de milioane de unități Opel vândute - vehicule care au asigurat accesibilitatea inovațiilor pentru o gamă largă de cumpărători, dar și mobilitatea publicului larg.

Legendele CSL se întâlnesc la înălţime într-un proiect BMW Elveţia

BMW M4 CSL & BMW M3 CSL

Atunci când departamentul M foloseşte emblema "CSL", promite ceva extraordinar: Noul BMW M4 CSL a fost prezentat în acest an şi este pus în oglindă cu primul M3 CSL din istorie.

Peugeot anunță dezvăluirea unui nou concept: INCEPTION

Peugeot INCEPTION Concept

Linda JACKSON, CEO marca Peugeot, a anunțat la Salonul Auto de la Paris că va prezenta în următoarea perioadă PEUGEOT INCEPTION Concept - viziunea Mărcii pentru noua generație de autovehicule electrice.

Noul BMW Seria 7 va putea fi configurat în multiple versiuni electrificate

Noul BMW Seria 7 2022

La doar câteva luni după premiera mondială a modelului electric BMW i7, mai multe opţiuni pentru sisteme de propulsie vor fi disponibile din noiembrie 2022 pentru noua generație Seria 7.

Noul BMW XM - un plug-in hybrid de 653 de CP

Noul BMW XM

În anul aniversării de jumătate de secol, BMW M GmbH prezintă primul său automobil de înaltă performanţă cu sistem de propulsie electrificat: noul BMW XM - un plug-in hybrid ce pune la treabă un motor V8 pe benzină şi un motor electric pentru a furniza peste 650 de CP.

Peugeot anunță un "boost" de autonomie și putere pentru e-208

Peugeot e-208 - autonomie 400 km

După o optimizare inițială care a venit la sfârșitul anului 2021 - pentru o autonomie mărită cu 6,5% (+22 km) - PEUGEOT e-208 va beneficia în 2023 de o evoluție tehnologică majoră pentru a integra motorizarea oferită de noul PEUGEOT e-308: puterea maximă va crește cu 15%, de la 100 kW/136 CP la 115 kW/156 CP.

Citroën ne dezvăluie o nouă identitate de marcă, acompaniată de o nouă siglă

Noul logo Citroen - 2022

Citroën inaugurează o nouă identitate de marcă și o nouă siglă, care anunță un nou capitol captivant și interesant din istoria mărcii

Noul DS 3 - schimbare de nume și câteva retușuri de ordin estetic

Noul DS 3

O combinație între savoir-faire-ul franțuzesc și spiritul avangardist, Noul DS 3 este succesorul modelului DS 3 CROSSBACK, cu un design și tehnologii noi.

Aniversare la uzina din Turingia: 30 de ani de „Opel made in Eisenach”

Fabrica Opel din Eisenach

În urmă cu 30 de ani, Opel deschidea uzina din Eisenach, care reprezintă și astăzi cele mai moderne condiții de producție și cele mai înalte standarde.

2021 - record de vânzări BMW M GmbH pe piața din România

BMW M - cifre vanzari Romania 2022

Modelele de performanță BMW M GmbH au depășit pragul de 100 de unități vândute pe piața din România, valoarea absolută (116 exemplare) reprezentând un salt de +34% față de anul precedent.

Citroën C5 Aircross a primit un facelift consistent

Citroën C5 Aircross SUV facelift

Cu o experiență relaxantă de neegalat la bord, Citroën C5 Aircross adoptă un nou design ce exprimă un plus de forță și de eleganță.

Nokian prezintă noile anvelope Outpost AT

Nokian Outpost AT

Nokian Outpost AT este o anvelopă all-season pentru SUV-uri, modele crossover și camioane ușoare, care oferă un condus sigur și durabil pe orice șosea sau off-road.

Noul BMW iX M60 - tot ce este mai bun din universurile i, X şi M

Noul BMW iX M60

BMW Group prezintă cea de-a treia variantă de model - şi mai puternică - a noului său avanpost tehnologic: BMW iX M60.

BMW extinde gama de funcţii pentru aplicaţia My BMW

My BMW - update Noiembrie 2021

Diagnosticarea digitală a anvelopelor prin inteligenţă artificială disponibilă pentru prima dată în industria auto. Beneficii suplimentare pentru clienţi prin noi funcţii: BMW Digital Key Plus, Remote Theft Recorder şi Calendar Locations.

Pagini

Subscribe to RSS - Comunicate de presa