Știri

Acesta este noul Mercedes-Benz C-Class Coupe

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul C-Class Coupe, versiunea în două uși a sedanului C-Class, a cărui alură sportivă are rolul atragerii clienților ce vor să regăseească sportivitate și emoție la automobilul pe care-l conduc.
 
Urmând "rețeta" noului S-Class Coupe, noul Mercedes-Benz C-Class Coupe combină designul aparte cu sportivitatea și luxul transpus în note moderne și reprezintă un rival de temut pentru actualele BMW Seria 4 Coupe și Audi A5.
 
Estetica noului C-Class Coupe continuă într-o oarecare măsură liniile deja cunoscute pe C-Class Sedan, cel puțin în partea frontală, în timp ce lateralele și partea din spate accentuează alura de Coupe veritabil, cu un hayon plonjat mult spre spate și stopurile asemănătoare cu cele de la S-Class Coupe sau GLE Coupe, mult întinse pe lățime.
 
Interiorul împrumută "genele" de la C-Class, dar beneficiayă în același timp de elemente specifice unei mașini în două uși, cum ar fi scaunele sport ce înglobează suportul pentru centura de siguranță. Spațiul oferit pasagerilor este unul extrem de generos, noul model fiind cu 95 de mm mai lung decât vechea generație, în timp ce ampatamentul beneficiază de un plus de 80 de mm. Lățimea noului Mercedes-Benz C-Class Coupe a crescut și ea cu 40 de mm.
 
Chiar de la lansare noul Mercedes-Benz C-Class Coupe va fi oferit în deja bine-cunoscuta serie Edition 1, fiind posibilă separat și configurarea în varianta AMG Line, ce aduce mașinii o serie de elemente estetice specifice diviziei AMG. Tot opțional se pot alege nenumărate pachete și dotări de siguranță, sportivitate și confort, cum ar fi suspensia adaptivă AIRMATIC, cu cinci moduri presetate de utilizare selectabile prin intermediul DYNAMIC SELECT.
 
Noul C-Class Coupe va fi oferit în primă instanță într-o gamă de patru motoare pe benzină (C 180 - 1.6 turbo 156 CP, C200 - 2.0 turbo 184 CP, C250 - 2.0 turbo 211 CP și C300 - 2.0 turbo 245 CP) și trei diesel-uri, cu puteri cuprinse între 170 și 204 CP.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: