Știri

Așa arată interiorul noii generații Mercedes-Benz A-Class

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz A-Class 2018 - interior
Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi primele fotografii oficiale cu interiorul viitorului A-Class - model despre care germanii spun că va revoluționa clasa compactă prin arhitectura de organizare și prin spațiul pus la dispoziție pasagerilor.
 
Nimic din ceea ce oferă actualul A-Class nu a mai fost păstrat de urmașul său, Mercedes-Benz dorind astfel să redefinească de la zero toate ideile ce materializează foemele interiorului.
 
Se remarcă rapid designul planșei de bord ce copiază ideile de organizare promovate de Mercedes-Benz la modelele sale din clasele superioară, "vedetele" fiind cele două ecrane alăturate de mari dimensiuni ce afișează toate informațiile necesare șoferului, dar și pe cele de confort și multimedia. Vor fi disponibile trei combinații posibile pentru ecrane - două de 7 inch, unul de 7 inch și altul de 10.25 inch sau ambele de 10.25 inch.
 
Mercedes-Benz A-Class 2018 - interior
 
Volanul multifuncțional este același prezentat anul acesta o dată cu noul S-Class facelift, în timp ce consola centrală găzduiește comenzile regândite ale sistemului de infotainment. Butoanele dedicate și suprafața tactilă de control sunt la rândul lor complet noi. Gurile de ventilație rotunde au la rândul lor un design cu totul nou.
 
Noul Mercedes-Benz A-Class va oferi un plus substanțial de spațiu dedicat pasagerilor și bagajelor. Astfel, spațiul pentru umeri a fost crescut cu 9 mm în față și cu 22 de mm în spate, coatele pasagerilor vor avea o libertate de mișcare mai mare cu 35 și respectiv 36 de mm (față/spate), în timp ce locul pentru cap a crescut cu 7 mm în față și cu 8 mm în spate. Volumul porbagajului a crescut și el la 370 de litri (cu 29 de litri mai mult față de actuala generație).
 
Scaunele vor oferi confort sporit, putând fi configurate alături de sisteme de încălzire și ventilație.
 
Urmând a fi lansat în 2018, noul Mercedes-Benz A-Class este dezvoltat pe platforma tehnică MFA și va fi primul model din noua familie de compacte ce va cuprinde și o versiune de caroserie sedan.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: