Știri

Citroen a lansat noul C6, sedan dedicat exclusiv pieței din China

Fotocredit: 

Citroen
Noul Citroen C6 - piata din China
Și Citroen vrea să profite din plin de boom-ul cererii de automobile noi de pe piața din China, prezentând astăzi la Salonul Auto de la Beijing noul C6, sedan de mari dimensiuni mulat perfect pe preferințele consumatorilor chinezi. Alături de C6 va mai putea fi admirat la standurile companiei franceze și E-Elysee, automobil electric bazat pe cel mai bine vândut model Citroen din China în 2015 - C-Elysee.
 
Noul Citron C6 va fi vândut exclusiv pe piața asiatică și impresionează în primul rând prin lungimea sa - 4.96 metri, valoare ce-l plasează în partea superioară a segmentului D, în care concurează. Designul poartă semnătura Centrului Citroen de Stil din Paris, în cooperare însă cu birourile din Shanghai pentru a se obține un produs perfect adaptat gusturilor chinezilor.
 
Citroen va folosi noul C6 pentru a-și demonstra calitățile de constructor al unor automobile cât se poate de confortabile, utilizând în premieră mondială așa numita tehnologie "Citroen Advanced Comfort". Noua tehnologie combină un tren de rulare ce absoarbe toate iregularitățile drumului, o antifonare demnă de mașinile premium, dar și un interior ce oferă cele mai confortabile scaune din clasa sa.
 
Citroen E-Elysee este propulsat de un motor electric alimentat de o baterie Li-Ion și poate rula cu un singul "plin"de curent până la 250 de km. Încărcarea bateriei se poate face până la 80% în doar 30 de minute cu ajutorul unui încărcător rapid.
 
 
Anul trecut Citroen a vândut în China circa 300.000 de mașini, valoare ce reprezintă cam un sfert din totalul vânzărilor francezilor la nivel global, din 2015.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: