Știri

Citroen aniversează 65 de ani ai utilitarei 2CV și 20 de ani de istorie Berlingo

Fotocredit: 

Citroen
Citroen 2CV Berlingo Colette
Citroen a dorit să marcheze aniversarea a 65 de ani de la nașterea utilitarei 2CV, dar și două decenii de existență Berlingo prin lansarea a două modele cu totul și cu totul speciale, personalizate pe măsură. Cele două modele personalizate pot fi admirate în magazinul Colette din Paris, Saint Honore 213, si împart elemente estetice ce au făcut celebre utilitarele Citroen de-a lungul istoriei.
 
Stilul modern al utilitarei compacte este imbinat cu nota de flexibilitate specifica pentru Berlingo. Versiunea electrica a vehiculului transformat a fost aleasa pentru a calatori in jurul Parisului si pentru a asigura livrari pentru toate Concept store-urile Colette pe tot parcursul campaniei. 
 
Albastrul culoarea semnaturii magazinului, a fost adoptata de catre Citroenlogo, luand un aspect retro deosebit. Colette afiseaza, de asemenea, un logo special vintage pentru a marca aceasta ocazie. Artistul vizual, Steve Pitocco, a creat logo-ul folosind o tehnica de pictare manuala, urmarind  traditia primelor LCV-uri.
 
Reinterpretarea celor doua vehicule a fost ideea consultantilor de design ai Citroën, al carui director, Alexandre Malval, a supravegheat fiecare detaliu al transformarilor modelului 2CV "vechi pentru nou" si a lui Berlingo "nou pentru vechi".

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: