Știri

Dacia a marcat 300.000 de modele Duster facelift produse la Mioveni

Fotocredit: 

Dacia
Dacia Duster facelift - 300.000 de exemplare produse la Mioveni
Dacia a marcat producerea exemplarului cu numărul 300.000 din gama Duster facelift, în fabrica sa din Mioveni. Această piatră de hotar vine la scurt timp după ce producătorul autohton de automobile anunța jumătate de milion de motoare TCe 90 produse tot la Mioveni.
 
Momentul marcat s-a produs la doi ani distanță de la lansarea noului Duster facelift, model care ocupă peste jumătate din capacitetea de producție actuală de la Mioveni. Exemplarul aniversar a fost un Duster Laureate  4x4, 1.5 dCi de 110 CP, vopsit în albastru Cosmos.
 
Dacia a anunțat faptul că va prezenta la Frankfurt o serie de noutăți la nivel estetic pentru Duster.
 
"Această cifră rotundă marchează un succes comercial al Duster la doi ani după lansarea fazei II. În același timp, este un succes al muncii tuturor echipelor Dacia și Renault Technologie Roumanie, care au ambiția de a răspunde celor mai exigente piețe auto din lume oferind o mașină atractivă și agilă, cu o calitate și fiabilitate din ce în ce mai bune. La fel ca toți angajații Renault România, sunt foarte mândru că producem această mașină frumoasă la Mioveni, în România", a declarat Cornel Olendraru, Directorul Uzinei Vehicule Dacia.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: