Știri

Fiat a prezentat la Geneva noul 500S

Fotocredit: 

Fiat
Noul Fiat 500S
Pe lângă Tipo, vedeta de anul acesta a standului Fiat de la Geneva, italienii au expus și noul 500S, un model ce se traduce printr-un nou nivel de echipare disponibil pentru micul 500.
 
După cum ne indică și S-ul din denumire, Fiat 500S ni se prezintă cu un look distinctiv, axat pe partea sportivă. Au fost modificate în acest sens barele față spate, ce au primit spoilere noi, în timp ce lateralele mașinii sunt mărginite în părțile lor inferioare de praguri cu aspect "supărat". Hayonul, mânerele ușilor, capacele oglinzilor sau jantele sunt decorate într-o nuanță specială de gri Satin Graphite. Nuanțele de vopsea disponibile pentru exterior sunt în număr de douaă și sunt cu totul speciale - Meallic Azure sau Alpine Green. În standard sunt oferite jante din aliaj pe 15 inch, opțional putând fi alese unele pe 16 inch.
 
La interior atmosfera sport este sugerată de tapițeria neagră a scaunelor sua de plafonul colorat în aceeași tentă întunecată. Opțional se pot comanda scaune îmbrăcate în piele cu detalii albe sau albastre, precum și elemente decorative Satin Graphite pentru planșa de bord. Nu lipsește de pe lista de opționale nic un volan sport.
 
Pe planșa de bord stă un ecran tactil de 7 inch pe care se afișează interfața sistemului de infotainment Uconnect, oferitîn standard. Acesta permite conectarea dispozitivelor USB sau streaming-ul audio prin intermediul Bluetooth-ului. Opțional se poate face posibilă integrarea sistemelor Apple CarPlay și Android Auto sau dotarea cu radio digital DAB și navigație oferită de TomTom.
 
Tot opțional este disponibil și un sistem audio oferit de Beats cu șapte difuzoare și amplificator pe opt canale care furnizează o putere totală de 440 de watti.
 
Varianta expusă la Geneva are sub capotă un motor 1.3 MultiJet de 95 de CP, motor ce permite o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 10.7 secunde, precum și atingerea unei viteze maxime de 180 de km/h.Consumul mediu de motorină nu depășește 3.4 l/100km.
 
Noul Fiat 500S va fi oferit și în versiunea Cabrio.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: