Știri

Josef Kaban a trecut din curtea SKODA la BMW

Fotocredit: 

SKODA
Josef Kaban - plecare de la SKODA la BMW
BMW a anunțat cooptarea lui Josef Kaban la vârful departamentul său de design, slovacul fiind până acum responsabil de "nașterea" celor mai recente modele SKODA, printre care se numără generațiile actuale Superb și Octavia, dar și noul SUV Kodiaq.
 
Numele lui Josef Kaban, în vârstă de 44 de ani, a mai fost legat în trecut atât de mărca Audi, cât și de legendarul Bugatti Veyron, designerul ce pleacă de la SKODA urmând a compensa în curtea BMW plecare lui Karim Habib, anunțată luna trecută.
 
Angajarea lui Kaban la BMW este una dintre mutările strategice operate de Șeful Departamentului de Design al mărcii bavareze, Adrian van Hooydonk, recent fiind promovat drept responsabil cu designul pentru BMW i și BMW M Domagoj Dukec, omul ce s-a ocupat până nu demult de designul exterior al modelelor BMW.
 
"Atât Josef Kaban cât și Domagoj Dukec aduc experiența, talentul și viziunea de care avem nevoie pentru direcția viitoare a designului nostru", a declarat Adrian van Hooydonk într-un comunicat legat de angajarea lui Kaban.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: