Știri

Mercedes-Benz adaugă în oferta Sprinter o versiune de 5.5 tone

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Noul Mercedes-Benz Sprinter de 5.5 tone
Divizia de autovehicule comerciale ușoare a Mercedes-Benz a anunțat introducerea în familia Sprinter a unei versiuni cu greutatea maximă de 5.5 tone, valoare cu 500 de kg mai mare față de cel mai greu Sprinter existent până acum în ofertă. Noua variantă va permite sarcini între 2.95 și 3.41 tone, în funcție de versiunea de caroserie.
 
Noul Mercedes-Benz Sprinter vine în întâmpinarea cerințelor clienților ce-și desfășoară activitatea în sectoare ce necesită transportul unor încărcături grele, cum ar fi domeniul construcțiilor sau cel al serviciilor publice. În targetul noului Sprinter de 5.5 tone se află și domeniile de transport special (ambulanță, pompieri etc).
 
În același timp cu lansarea noii variante Sprinter, Mercedes-Benz a înnoit oferta de motoare disponibile pentru utilitara sa. Astfel, din vara lui 2016 motorul entry-level va avea 1.8 litri și va furniza 114 CP, față de vechiul propulsor de 2.2 litri ce oferea doar 94 de CP. Vechea varianta de 130 de CP oferă acum 143 de CP, în timp ce variantele de 163 și 190 CP rămân neschimbate. Toate motoarele din oferta Sprinter respectă normele de poluare EURO 6, obligatorii în toată Europa începând cu septembrie 2016.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: