Știri

Mercedes-Benz ne prezintă "Edition Sprinter"

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz "Edition Sprinter"
Mercedes-Benz marchează anul acesta 20 de ani de la lansarea utilitarei Sprinter, drept pentru care a fost lansată ediţia aniversară "Edition Sprinter", variantă ce va fi produsă în doar 2.000 de unităţi.
 
Din 1995 şi până astăzi au fost comercializate pe întreg globul aproape 2.9 milioane de exemplare Mercedes-Benz Sprinter, o cifră impresionantă pentru constructorul german.
 
"Edition Sprinter" beneficiază de un design aparte, caroseria fiind vopsită în argintiu metalizat. Barele faţă/spate sunt şi ele vopsite în culoarea caroseriei, o premieră pentru Sprinter. Stopurile spate au o tentă fumurie, în timp ce jantele pe 16 inch sunt din aliaj. Opţional se pot comanda jante de aliaj pe 17 inch.
 
Ediţia aniversară mai bifează pe lista de dotări standard faruri bi-xenon, dar şi o grilă a radiatorului cromată. Pe lateralele utilitarei este inscripţionat numele ediţiei - "Edition Sprinter". Se va putea alege între toate versiunile de motorizare disponibile la ora-actuală în configurator.
 
La interior "Edition Sprinter" este dotat cu volan îmbrăcat în piele, geamuri fumurii pe spate pentru versiunea crewbus, în timp ce covoraşele poartă şi ele inscripţia "Edition Sprinter".
 
Mercedes-Benz "Edition Sprinter" va putea fi comandat începând cu această lună, de către clienţi din 19 ţări europene. În Germania acesta va costa cu 2.737 de euro suplimentar, TVA inclus, faţă de un model obişnuit de Sprinter. Dacă luăm în calcul preţul separat al opţionalelor incluse "Edition Sprinter", se observă că achiziţionarea întregului pachet costă cu circa 50% mai puţin decât atunci când ar fi achiziţionate individual. 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: