Știri

Mercedes-Benz S-Class Coupe va primi ediția specială "Night Edition"

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition
Mercedes-Benz își extinde portofoliul de modele exclusiviste prin lansarea ediției speciale S-Class Coupe "Night Edition", ce va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit și va fi oferită pe piața din Europa începând cu luna aprilie 2017, iar în SUA din vara anului viitor.
 
Clienții vor putea configura spectaculosul model începând cu data de 9 ianuarie 2017, ediția specială a lui S-Class Coupe fiind disponibilă în trei versiuni - S 400 4MATIC Coupe (motor V6, 3.0 litri, 367 CP), S 500 Coupe (motor V8, 4.6 litri, 455 CP) și S 500 4MATIC Coupe. Prima versiune de motorizare permite o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 5.6 secunde, în timp ce S 500 Coupe este mai rapid cu o secundă pe același sprint. Viteza maximă este limitată electroc la 250 de km/h pentru toate cele trei versiuni "Night Edition".
 
"Night Edition" se distinge de un S-Class Coupe normal prin modificările estetice aduse exteriorului, printre care se numără grila radiatorului cu un singur element orizontal vopsit în negru lucios, capacele oglinzilor laterale și pragurile laterale vare vin în aceeași nuanță de negru lucios sau prin jantele pe 20 de inch cu un design special. Nu lipsesc din peisaj elemente AMG găzduite de barele față/spate, în timp ce inscripția "Night Edition", luminată, apare pe pragurile ușilor.
 
La interior clienții pot alege între o gamă variată de materiale din piele nappa pentru tapițeria scaunelor, de același tratament beneficiind și volanul inscripționat "Night Edition".

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: