Știri

Noua Skoda Octavia Combi va fi lansată la Geneva

Noua Skoda Octavia Combi 2013
 
Skoda va prezenta la Geneva şi versiunea Combi a noii Octavia 3. Noua Octavia Combi se va adresa, ca şi până acum, familiilor numeroase şi celor pentru care vacanţele sunt la ordinea zilei.
 
Noua Skoda Octavia Combi va fi mai mare decât modelul precedent, având un ampatament mai lung cu 11 cm, ceea ce înseamnă un spaţiu şi mai generos pentru pasageri. Lungimea şi lăţimea au crescut de asemenea, cu 9, respectiv 4,5 cm. Portbagajul versiunii Combi are un volum de 610 litri, iar cu bancheta spate rabatată se crează un spaţiu imens, de nu mai puţin de 1740 de litri.
 
Aceasta va beneficia de toate noile tehnologii prezente pe noua Octavia, cum ar fi Driver Activity Assistant, City Emergency Braking Function, Line Assist sau Light Assist. Denumiri complicate, pentru nişte funcţii care vor face viaţa şoferului şi a pasagerilor mult mai uşoară.
 
Noua Skoda Octavia Combi - lateral
 
Gama de motorizări vine şi ea de la modelul sedan, fiind disponibile patru motoare pe benzină şi patru turbo-diesel. Versiunea specială GreenLine promite un consum mediu de doar 3,4 litri/100km.
 
Alături de Combi-ul normal este de aşteptat şi apariţia Octaviei Combi 4x4 Scout, un model pentru teren accidentat, având o gardă la sol mai înălţată şi protecţii suplimentare din plastic pentru bare şi pragurile laterale.
 

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: