Știri

Noul Mercedes-Benz E-Class Coupe a fost dezvăluit oficial. Iată toate detaliile esențiale

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Noul Mercedes-Benz E-Class Coupe 2017
Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi oficial noul E-Class Coupe, model ce vine să respecte întocmai, ca și design, "rețeta" consacrată de surorile C-Class și S-Class în aceeași versiune de carosie.
 
Urmând a avea premiera mondială la Salonul Auto de la Detroit, la începutul lunii ianuarie 2017, noul E-Class Coupe va fi disponibil pentru început pe piața din Europa în doar patru versiuni de motorizare - E200 Coupe (184 CP), E300 Coupe (245 P) și E400 4MATIC Coupe (333 CP), respectiv E220 d Coupe (194 CP), urmând a fi introduse ulterior cel puțin două versiuni dezvoltate de Mercedes-AMG - E 50 4MATIC Coupe și E 63 4MATIC Coupe. Propulsoarele sunt cuplate în standard la o cutie de viteze automată 9G-TRONIC.
 
 
Mai mare ca și dimensiuni față de vechiul model, noul Mercedes-Benz E-Class Coupe măsoară 4.826 de mm lungime, 18.60 de mm lățime și 1.430 de mm în înălțime, în timp ce ampatamentul ajunge acum la 2.873 de mm, cu 113 mm mai mult față de ce oferea vechea generație. A rezultat așadar un spațiu interior mai generos, atât pentru șofer și pasagerul față, dar mai ales pentru cei doi pasageri ce pot călători pe bancheta spate.
 
Dacă tot a venit vorba despre interior, acesta păstrează fidel formele aduse de noua generație E-Class, Coupe-ul plusând prin anumite elemente distinctive printre care se numărăr gurile de ventilație aparte sau inserțiile aplecate spre aspectul sportiv, de pe fețele de uși sau consola centrală. Nu lipsesc din peisaj imensele ecrane de 12.3 inch de pe planșa de bord, ambele fiind însă trecute pe lista de dotări opționale.
 
Clienții au la dispoziție toate tehnologiile consacrate de noul E-Class, care punctează atât la capitolul confort, dar mai ales atunci când vine vorba de sistemele de siguranță activă și de asistență a șoferului.
 
Așa cum ne-a obișnuit, Mercedes-Benz va oferi la debutul pe piață al noului E-Class Coupe și o versiune Edition 1, personalizată pe măsură pentru a sublinia caracteristicile sport ale coupe-ului.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: