Știri

Noul Mercedes CLA - primele imagini înaintea lansării

Mercedes CLA - 2013
 
Au apărut câteva imagini cu noul model Mercedes CLA, chiar înainte de debutul acestuia la salonul Auto de la Detroit.
 
Cum era de asteptat, designul versiunii care va intra în productie se bazează pe conceptul Mercedes Style Coupe, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Beijing anul trecut. Cu toate acestea, anumite elemente speciale pentru prezentarea din China, cum ar fi jantele pe 21 de inch sau farurile SF - care străluceau roșu atunci când mașina era în modul standby - au fost tăiate de pe listă.
 
Mercedes CLA 2013 - spate
 
CLA se aseamană destul mult cu noile modele proaspăt lansate Mercedes A-Classe și B-Classe, cu care o să împartă platforma comună MAE pentru maşinile de clasă mică.
 
La interior va fi prezent noul display în stilul iPad, la fel ca şi gurile de ventilaţie rotunde în stilul SLS, prezente deja pe noul A-Classe.
 
Mercedes CLA 2013 - interior
 
Maşina suprinsă în imagini este în versiunea AMG, cu bara faţă agresivă, prize de aer mari şi grila faţă ce conţine logo-ul Mercedes - în stilul super-sportivei SLS.
 
Detaliile complete despre noul model CLA vor fi dezvăluite odată cu apropierea datei de start a Salonului Auto de la Detroit, care începe pe 14 ianuarie. Ne așteptăm ca Mercedes să confirme că partea de motorizări va include trei propulsoare pe benzină și trei diesel, pe partea de transmisie clienţii putând alege între o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Deasemenea se poate alege între varianta cu tracţiune faţă sau cea integrală.
 
Va exista şi o versiune super-sport botezată CLA 45 AMG.
 
Preţurile vor pleca undeva de la nivelul de 29.000 de euro - comparabil cu cel al viitorului Coupe BMW Seria 2.
 

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: