Știri

SKODA a lansat o serie de aplicații pentru mobil compatibile cu funcția SmartGate

Fotocredit: 

SKODA
SKODA SmartGate - aplicatii
SKODA vrea să țină pasul cu evoluția din ce în ce mai rapidă din lumea comunicațiilor mobile prin dezvoltarea de soluții noi pentru integrarea funcțiilor și aplicațiilor din tabletă sau smartphone în sistemele de infotainment de la bordul mașinilor sale. 
 
Astfel, noile funcții SKODA SmartLink și SmartGate au rolul de a intermedia conectivitatea dintre automobil și dispozitivul mobil. Prima dintre ele permite folosirea aplicațiilor din telefon direct pe ecranul sistemului de infotainment, în timp ce SmartGate permite accesul la diferite informații ale autovehiculului pe telefon.
 
Pentru a optimiza la maximum funcția SmartGate, SKODA a dezvoltat o serie de aplicații pentru mobil, disponibile pe toate cele trei mari platforme dedicate - Android, iOS și Windows Phone.
 
Pentru a vizualiza informații legate de viteza, distanța, timpul călătoriei sau costurile de transport este disponibilă aplicația SKODA Drive, în timp ce pentru analiza performanțelor dinamice din altă perspectivă utilizatorii au la dispoziție SKODA G-Meter, prin intermediul careia se pot vedea date legate de valoarea accelerației laterale, a accelerației mașinii, a vitezei, turației motorului, forței de frânare, treptei de viteză sau cât de tare este apăsată pedala de accelerație.
 
SKODA Service este altă aplicație ce poate fi folosită ca și asistent mobil în cazul apariției unei defecțiuni la mașină, iar SKODA MFA-Pro transformă ecranul mobilului într-un computer de bord cu funcționalități extinse. Se pot vizualiza cu ajutorul său peste 40 de parametri diferiți.
 
Alte trei aplicații compatibile cu SmartGate sunt SKODA Peformance, SKODA MotorSound și SKODA SmartRacer.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: