Știri

SKODA Octavia RS 230 şi Fabia Monte Carlo - alte două noutăţi SKODA la Geneva

Fotocredit: 

SKODA
Noua SKODA Octavia RS 230
SKODA va prezenta publicului de la Geneva, pe lângă premiera absolută numită Superb - generaţia a treia, alte două noutăţi interesante - SKODA Octavia RS 230 şi SKODA Fabia Monte Carlo. Alături de ele va mai fi prezentată o ediţie aniversară "Edition", aplicată modelelor Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti.
 
Noua SKODA Octavia RS 230 are la bază modelul "normal" RS, motorul de sub capotă, 2.0 TSI, oferind 230 de CP şi permiţând o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în doar 6.7 secunde. Totodată, noua Octavia RS 230 beneficiază, în premieră, de un diferenţial electronic pe puntea faţă, pentru îmbunătăţirea dinamicii pe viraje. Estetic, maşina a primit o serie de elemente de diferenţiere discrete, cum ar fi ornamentele roşii de pe bara spate sau un eleron amplasat pe hayon.
 
SKODA Fabia Monte Carlo duce mai departe tradiţia modelelor botezate după celebrul oraş de pe coasta Mediteranei, fiind personalizată cu jante de aliaj negre, de 16 sau 17 inch, o suspensie sport (opţională), elemente de design negre pentru exterior, geamuri fumurii sau o trapă panoramică. Interiorul ne oferă un volan sport în trei spiţe, ornamente de culoare neagră şi roţie sau scaune sport.
 
Modelele speciale "Edition" aniversează 120 de ani de existenţă SKODA, dar şi 110 ani de când primele modele Laurin&Klement ieşeau de pe porţile fabricii din Mlada Boleslav. Maşinile ediţiie beneficiază de capacele oglinzilor vopsite în culoarea caroseriei, jante vopsite în două culori, faruri de ceaţă sau geamuri fumurii. La interior regăsim volan şi schimbător îmbrăcate în piele, elemente din aluminiu mat şi covoraşe de velur cusute cu aţă gri.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: