Știri

SKODA VisionS - conceptul ce prefigurează viitoarele SUV-uri SKODA

Fotocredit: 

SKODA
SKODA VisionS
SKODA va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva conceptul VisionS - studiu ce are drept scop prezentarea noului limbaj de design ce va sta la baza viitoarelor SUV-uri produse de constructorul ceh. Așadar, noul SUV de serie Kodiak mai are ceva de așteptat până când va fi prezentat publicului.
 
SKODA VisionS pregătește publicul pentru noile mașini de teren SKODA într-un mod asemănător cu studiul VisionC, prezentat în 2014 și care ne dădea o idee asupra viitoului Superb, lansat un an mai târziu.
 
Cu o lungime de 4.7 metri și o înălțime de 1.68 metri, VisionS prefigurează în mod cert viitorul Kodiak, SUV de mai mari dimensiuni decât Yeti și se materializează printr-un automobil cu șase locuri, oferite cu ajutorul a trei rânduri de scaune.
 
Exteriorul conceptului VisionS duce mai departe limbajul de design prezent pe noile modele SKODA prin liniile ce generează muchii ascuțite. Blocurile optice sunt create din sticlă clară, aducând același tribut tradiției cehești a fabricării cristalurilor.
 
Partea din spate este dominată de stopurile cu LED și de bara spate ce înglobează un difuzor de aer și două țevi de eșapament.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: