Opel

Noul Opel Corsa - tot ceea ce trebuie să știi despre micul model german

Noul Opel Corsa 2023

Noul Opel Corsa a fost dezvăluit publicului – unul dintre cele mai bine vândute modele de claă mică este acum mai modern, mai digitalizat și mai divers ca niciodată.

Bornă istorică - Opel a produs 75 de milioane de vehicule

Opel - 75 milioane vehicule produse

Marca Opel a adăugat pe listă o altă realizare remarcabilă: 75 de milioane de unități Opel vândute - vehicule care au asigurat accesibilitatea inovațiilor pentru o gamă largă de cumpărători, dar și mobilitatea publicului larg.

Noul Opel Grandland GSe - un SUV plug-in hybrid de 300 CP

Noul Opel Grandland GSe

Opel a prezentat noul Grandland GSe - un SUV ce utilizează aceeași platforma tehnică utilizată de ceva vreme de Peugeot 3008 HYBRID4 - un motor 1.6 Turbo și doua motoare electrice ce furnizează o putere combinată de 300 CP.

Aniversare la uzina din Turingia: 30 de ani de „Opel made in Eisenach”

Fabrica Opel din Eisenach

În urmă cu 30 de ani, Opel deschidea uzina din Eisenach, care reprezintă și astăzi cele mai moderne condiții de producție și cele mai înalte standarde.

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România

Opel logo

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România. Prin această preluare, Trust Motors își întregește portofoliul de mărci ale Grupului PSA reprezentate în România, ca importator oficial Peugeot, Citroen, DS Automobiles și Opel.

Viitorul lui Opel Ampera-E, în pericol?

Opel Ampera-E
Opel a cerut dealerilor săi din Norvegia să nu mai accepte comenzi pentru Ampera-E, dat fiind faptul că producătorul german nu poate oferi un ritm al livrărilor care să acopere numărul celor ce ar vrea să cumpere modelul electric.

Opel Crossland X poate fi configurat și într-o versiune pe GPL. Nu și în România, pentru moment...

Opel Crossland X GPL
Opel a introdus în oferta noului Crossland X și o versiune ce poate fi alimentată cu GPL. Dezvoltată alături de motorul pe benzină aspirat de 1.2 litri, varianta pe GPL nu este disponibilă pentru moment decât câteva țări din Europa de Vest.

Angajații Vauxhall din Marea Britanie sunt primele "victime" ale achiziției Opel de către PSA Group

Vauxhall Astra Sports Tourer
Francezii de la PSA Group au de gând să restructureze radical activitățile de producție din fabricile Opel/Vauxhall, fiind aproape sigur faptul că 400 de angajați ai fabricii britanice din Ellesmere Port își vor pierde locurile de muncă

Noul Opel Grandland X poate fi comandat și în România. Prețul de start - 18.700 de EURO

Opel Grandland X - preturi Romania
Opel Grandland X - model construit pe aceeași platformă tehnică utilizată de Peugeot 3008 - poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 18.700 de EURO, TVA inclus, pentru versiunea de motorizare pe benzină 1.2 Turbo 130 CP și nivel de echipare Selection.

Opel renunță la serviciile Tinei Mueller - responsabila Departamentului de Marketing

Tina Mueller - plecare de la Opel
Intrarea Opel sub umbrela Grupului PSA face ca din ce în ce mai mulți oameni de la vârful companiei să renunțe la drumul lor alături de compania germană. Astfel, după ce CEO-ul Karl-Thomas Neumann și-a înaintat demisia în vara acestui an, a venit rândul șefei Departamentului de Marketing - Tina Mueller - să plece de la Opel.

Ford Fiesta, Renault Koleos și Mazda CX-5 sunt "fruntașele" celor mai recente teste Euro NCAP

Euro NCAP - teste septembrie 2017
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste efectuate pe modele recent lansate în Europa. Astfel, noile Renault KoleosMazda CX-5Ford FiestaMercedes-Benz C-Class CabrioletOpel Grandland X și Jeep Compass au obținut maximul de cinci stele, Opel Ampera-e a reușit doar patru stele, în timp ce Kia Rio și Kia Picanto au primit trei stele în versiunile de echipare standard.

Familia Opel Vivaro s-a mărit cu versiunile Tourer și Combi+

Opel Vivaro Tourer
Opel a mărit familia autovehiculului comercial Vivaro cu versiunile Vivaro Tourer și Vivaro Combi+, noile modele punând accentul pe transportul de persoane în condiții asemănătoare cu cele dintr-un automobil. Mai mult, noul Opel Vivaro Tourer plusează cu o arhitectură de organizare a scaunelor și cu dotări potrivite oamenilor de afaceri ce-și petrec o bună bucată din timp călătorind.

Opel KARL, ADAM și Corsa pot primi la bord noul sistem de infotainment Navi 4.0 IntelliLink

Opel Corsa - Navi 4.0 IntelliLink
Opel a introdus pe lista dotărilor din configuratorul modelelor KARLADAM și Corsa un nou sistem de infotainment. Botezat Navi 4.0 IntelliLink, noul sistem integrează hărți de navigație și toate opțiunile tehnologiei Opel OnStar.

Opel Corsa va putea fi configurat și în versiunea sportivă S

Noul Opel Corsa S
Opel a dezvăluit noua Corsa S, versiune cu evidente valențe sportive ce ar trebui să mulțumească pretențiile clienților pentru care varianta OPC este deja mult prea radicală.

Noul Opel Insignia GSi reînvie tradiția familiei sportivelor gândite la Russelsheim

Opel Insignia GSi
Noul Opel Insignia a primit cea mai puternică versiune în care va putea fi comandat. Nu, nu este vorba de varianta OPC, germanii preferând să readucă la viață acronimul GSi - atât de apreciat de fanii mărcii în deceniile trecute. Așadar, noul Opel Insignia GSi promite performanțe superioare vechiului Insignia OPC.

Pagini

Subscribe to RSS - Opel