Știri

Toyota Auris Hybrid poate fi comandată în România și în versiunea Black Edition

Fotocredit: 

Toyota
Toyota Auris Hybrid Black Edition
Toyota România a anunțat introducerea versiunii Black Edition în configuratorul compactei Auris Hybrid, ediția ce aduce o personalizare estetică aparte fiind așadar disponibilă și pentru cei ce-și doresc un Auris "verde". Astfel, prețul pentru noul Auris Hybrid Black Edition pleacă de la 23.643 de euro, TVA inclus, valoarea plasată undeva la mijloc între toate versiunile Auris Hybrid disponile în România. De notat ar fi faptul că noua ediție a fost prezentată în primăvara anului curent sub numele de Bi-tone Edition, versiune copiată după rețeta oferită de ceva ani alături de Yaris.
 
Printre dotările ce diferențiază Black Edition de restul gamei Auris Hybrid se numără elementele caroseriei vopsite în negru lucios (plafonul, capacele oglinzilor latrale, eleronul, grila radiatorului sau antena radio), jantele din aliaj ușor pe 17 inch, geamurile fumurii sau tapițeria din Alcantara în care sunt îmbrăcate scaunele sport.
 
Lista de dotări standard cuprinde și suita de tehnologii de siguranță activă și de asistență a șoferului reunite sub umbrela Toyota Safety Sense, cele mai importante dintre acestea fiind sistemul de pre-coliziune ce monitorizează traficul din fața mașinii și poate avertiza șoferul în cazul unui impact ce poate interveni, avertizarea la depășirea benzii de rulare fără semnalizare prealabilă, recunoașterea semnelor și indicatorelor de circulație sau asistentul de fază lungă ce poate regla automat intensitatea luminoasă emisă de faruri în funcție de trafic.
 
Iată și lista de prețuride la care care se pleacă în configurarea unei Toyota Auris Hybrid:
 
Auris Hybrid Terra - 21.279,58 EUR
Auris Hybrid Luna - 22.727,81 EUR
Auris Hybrid Sol - 24.135,58 EUR
Auris Hybrid Sol+ - 25.675,44 EUR
Auris Hybrid MY17 - 23.123,00 EUR
Auris Hybrid Black Edition - 23.643,00 EUR

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: