Știri

Un nou produs de leasing operaţional de la BMW şi MINI Financial Services

Fotocredit: 

BMW
BMW & MINI - leasing operational persoane fizice

BMW şi MINI Financial Services au lansat un nou produs de leasing operaţional dedicat persoanelor fizice, instrument de finanțare ce permite deținerea unui automobil nou pe o perioadă de 3 ani în schimbul unei rate lunare fixe.

Funcţionând ca o formă de închiriere, contractul se poate face fără avans (fără prima rată majorată). Suplimentar, în rata de leasing operaţional sunt incluse o serie de servicii: asigurare CASCO şi RCA, ITP, revizii complete, garanţie extinsă, impozit.

Clienții pot alege la finalul perioadei de leasing să achiziționeze definitiv mașina sau să aleagă un nou model utilizând aceeași modalitate.

Noul produs financiar este promovat având în prim-plan două modele de finanţare cu leasing operaţional pentru BMW și MINI.

Astfel, un BMW 320i xDrive cu un pachet de opţionale şi un preţ de achiziţie de 38722 Euro fără TVA, rata lunară este de 449 Euro fără TVA, cu prima rată majorată cu 15,7%. Rata are două componente – rata de chirie, de 290 Euro fără TVA, şi serviciile, de 159 Euro cu TVA.

Modelul MINI Cooper 3 uşi cu un pachet de opţionale, cu un preţ de achiziţie de 21747 Euro fără TVA, poate fi utilizat cu o rată lunară de 299 Euro fără TVA, cu prima rată majorată cu 10%. Rata are două componente – rata de chirie, de 182 Euro fără TVA, şi serviciile de 117 Euro cu TVA.

Pentru ambele modele perioada de finanţare este de 36 de luni, cu un rulaj de 10.000 km anual.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: