Știri

Viitorul X-Class de serie este aproape gata. Acesta nu va diferi cu mult de conceptul prezentat în octombrie

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz X-Class
Mercedes-Benz are aproape gata versiunea de serie a noului X-Class, primul pick-up din istoria contructorului german. Aceasta nu se va depărta prea tare de conceptul X-CLASS Stylish Expoler, prezentat la sfârșitul lunii octombrie, urmând a renunța însă la câteva elemente de "show" menite să atragă atenția la evenimentul de lansare.
 
Portivit spuselor lui Gorden Wagener, șeful departamentului de design al Mercedes-Benz, versiunea de serie X-Class Stylish Expoler va prelua de la conceptul cu același nume majoritatea elementelor de design, printre care se numără farurile angulare, grila de ventilație găzduită de bara față, bosajele generoase ale roților, dar și blocurile optice spate, cu al lor desen inedit ce se întinde pe toată lățimea capacului benei.
 
Celălalt concept prezentat pe 27 octombrie - X-CLASS Powerful Adventurer - nu va intra din păcate și în producția de serie, însă o parte din accesoriile cu care a fost prezentat pe scena din suedia ar putea fi regăsite pe lista de opționale ale viitorului Mercedes-Benz X-Class.
 
Nici în privința interiorului nu vor mai exista prea multe schimbări, ce am văzut cu ocazia prezentării conceptelor urmând a se regăsi și pe mașina de serie.
 
Noul X-Class va fi lansat anul viitor, urmând a fi comercializat pe piețele din Europa, America de Sud, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă.
 
Sursa: Motoring
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: