Știri

A fost prezentat oficial noul Renault Captur

Fotocredit: 

media.renault.com
Renault Captur 2013
 
Aşa cum anunţase zilele trecute, Renault a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale şi detalii cu noul SUV botezat Captur.
 
Inspirat din conceptul prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2011, noul Renault Captur îşi va face debutul oficial tot la Geneva, în martie. Este construit pe aceeaşi platformă cu Noul Clio şi Nissan Juke şi măsoare 4,12 m lungime.
 
"Renault Captur este un crossover compact fără a fi agresiv, însă cu spirit practic pronunţat. Este o maşină care evident încorporează genele Renault…..." - a declarat Benoit Bochard, Director de Gamă pentru segmentele A şi B.
 
Renault Captur - spate
 
La exterior se remarcă personalizarea propusă de Renault, şi anume caroseria în două nuanţe de culoare care permite diferenţierea vizuală a pavilionului şi a montanţilor de restul caroseriei.
 
Renault Captur - panorama
 
Francezii susțin că noul Captur este proiectat la interior întocmai ca un MPV, oferind o mulțime de spații de depozitare, o poziție de conducere înaltă și un portbagaj pe măsură. Toate modelele vor veni echipate în standard cu keyless-entry, asistent de pornire în pantă precum şi cu senzori de parcare. Opţional se pot alege sistemul Renault R-Link, tableta multimedia integrată şi conectată, bluetooth cu audio-streaming sau sistemul audio superior Arkamys.
 
Renault Captur - interior
 
Renault Captur - scaune
 
Gama de motoare pe benzină și diesel vor fi adoptate de la Clio, Captur urmând a fi construit la uzina Renault din Valladolid, Spania și va fi pus în vânzare începând cu luna iunie 2013.
 

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: