Știri

Aceasta este noua Tesla Model 3 - iată primele imagini și detalii oficiale

Fotocredit: 

Tesla
Noua Tesla Model 3
Tesla a dezvăluit în sfârșit noul Model 3, în cadrul unui mult așteptat eveniment ce a avut loc la Los Angeles, în urmă cu câteva ore. Noua Tesla Model 3 a primit deja peste 115.000 de comenzi în ultimele 24 de ore, clienții interesați trebuind să dea un avans de 1.000 de dolari, chiar dacă primele livrări vor avea loc spre sfârșitul anului 2017.
 
Cu un design ce combină silueta unui sedan cu cea a unui hatchback și un interior al cărei planșă de bord este dominată de un ecran de dimensiuni poate mult prea mari, noul Model 3 va fi cel mai ieftin model din portofoliul Tesla, urmând a costa de la 35.000 de dolari în sus, și va oferi o alternativă electrică pentru sedanurile premium de clasă medie (BMW Seria 3, Mercedes-Benz C-Class sau Audi A4).
 
Elon Musk spune despre noul model că va oferi spațiu suficient pentru cinci persoane, iar autonomia oferită de ansamblul propulsor electric se va apropia de 350 de km. Cea mai ieftină versiune Tesla Model 3 va putea accelera de la 0 la 100 de km/h în sub 6 secunde.
 
Versiunea de bază, care are și cel mai mic preț, va avea în standard tehnologiile Tesla Autopilot și va putea fi încărcată prin sistemul Superchargers. Cu toate acestea, clienții care vor mai multe dotări vor trebui să se orienteze spre versiunile de echipare superioare, al căror preț va crește semnificativ. Aceste variante vor fi și mult mai rapide decât versiunea de bază.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: