Știri

Acesta este noul McLaren 570s Coupe

Fotocredit: 

McLaren
Noul McLaren 570S 2015
McLaren a dezvăluit cea mai recentă creaţie din curtea sa - noul 570S Coupe. Super-carul este primul membru al noii familii Super Sport, cea care stă la baza gamei oferite de constructorul britanic.
 
Noul McLaren 570S Coupe are acelaşi ADN ca şi fraţii mai mari din familiile Super Series şi Ultimate Series, împrumutând tehnologii din lumea curselor, dar şi un design cum numai un McLaren ar putea avea.
 
Estetica noului 570S Coupe reprezintă o continuare a ceea ce putem vedea pe actualele modele McLaren, cu partea frontală deja consacrată pe 650S şi alemente aerodinamice cu forme atent studiate de ingineri şi designeri. În spate impresionează blocurile optice cu LED, iar în partea inferioară bara include un difuzor aerodinamic ce este mărginit lateral de două imense ţevi de eşapament.
 
La interior planşa de bord este desenată în jurul şoferului, totul fiind focusat pe funcţionalitate, ergonomie şi vizibilitate maximă. Scaunele sport îmbrăcate în piele sunt standard, în timp ce opţional se pot alege scaune de curse din fibră de carbon.
 
Ssitemul de infotainment include un ecran TFT care a luat locul clasicelor ceasuri de bord, în timp ce alt ecran tactil de 7 inch găzduieşte intefaţa de control pentru toate funcţiile importante, inclusiv  pentru sistemul de climatizare. Sistemul audio include doar patru difuzoare, pentru a se dreduce greutatea maşinii la maximum.
 
Motorizarea este asigurată de un V8 Twin Turbo de 3.8 litri ce dezvoltă 570 CP şi 600 Nm cuplu maxim.  Culat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte de tip SSG, motorul poate accelera noul 570S Coupe de la 0 la 100 de km/h în doar 3.2 secunde. Sprintul până la 200 de km/h se face în 9.5 secunde, în timp ce viteza maximă este de 328 de km/h.
 
Noul McLaren 570S Coupe va fi lansat în premieră mondială mâine, 1 aprilie, la Salonul Auto de la New York.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: