Știri

Acesta este noul Volkswagen Golf R

Fotocredit: 

Volkswagen
Noul VW Golf R
 
 
Acesta este noul Volkswagen Golf R, un model pe care nemţii îl vor lansa oficial la Salonul Auto de la Frankfurt. Imaginile au fost date astăzi publicităţii în mod oficial de către Volkswagen.
 
Noul VW Golf R are sub capotă un motor de 2.0 litri TFSI ce dezvoltă 300 de CP şi 380 Nm cuplu maxim. Puterea transmisă la toate patru roţile prin intermediul cutiei automate DSG permite o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în doar 4.9 secunde. Clienţii pot alege însă şi varianta transmisiei manuale cu şase rapoarte.
 
Farurile bi-xenon, stopurile cu LED, jantele cu design special pe 18 inch sau cele patru ţevi de eşapament fac distincţia clară între un Golf obişnuit şi Golf R. Barele faţă/spate completează şi ele imaginea compactei super-sport produsă la Wolfsburg.
 
VW Golf R 2013
 
Noul Golf R beneficiază de o gardă la sol coborâtă cu 20 de mm faţă de un Golf normal şi poate fi echipat cu o suspensie adaptivă care se modifică alături de alţi parametri ai motorului şi cutiei, în funcţie de ce doreşte cel care se află la volan. Astfel, şoferul poate alege între modurile predefinite Eco, Normal sau Race sau îşi poate regla separat setările în modul Individual.
 
Noul VW Golf R are un preţ de pornire în Germania de 38.325 de euro, TVA inclus.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: