Știri

BMW M Performance M4 Safety Car va putea fi pilotat în Gran Turismo 6

Fotocredit: 

BMW
BMW M Performance M4 Safety Car - Gran Turismo 6
BMW şi Polyphony Digital, Inc. au anunţat în cadrul SEMA Show 2014 că noul BMW M Performance M4 Safety Car va putea fi pilotat în spaţiul virtual, în cadrul celebrului joc Gran Turismo®6 pentru PlayStation®3, în baza unui update gratuit oferit în luna noiembrie. BMW M Performance M4 Safety Car a fost prezentat în cadrul SEMA Show ca o demostraţie a accesoriilor BMW M Performance Parts pentru noul model ultraperformant.
 
În colaborare cu Polyphony Digital, Inc., BMW poate oferi experienţa de condus a BMW M4 Safety Car pentru toţi pasionaţii. Participanţii la SEMA Show din acest an pot admira BMW M Performance M4 Safety Car şi îl pot pilota pe simulatoare Gran Turismo 6.
 
BMW M Performance M4 Safety Car a fost realizat ca maşină demostrativă pentru a ilustra toate opţiunile exclusive pe care noua colecţie M Performance Parts o oferă noilor proprietari de modele BMW M.
 
Modelul Safety Car a fost dezvoltat pe baza unui model de serie BMW M4 Coupe şi se prezintă cu un autocolant special 3M în culorile BMW Motorsport. Accesoriile M Performance Parts includ splitter, capace oglinzi, eleron şi difuzor, toate din fibră de carbon, grilă radiator în culoarea neagră şi evacuare din titan cu finisare din fibră de carbon. M4 Safety Car a fost completat cu un set de lumini LED montate în grilă şi pe acoperiş.
 
Accesoriile BMW M Performance Parts pot fi selectate individual sau în diverse combinaţii pentru realizarea unui model BMW sau BMW M unic. Gama de accesorii este disponibilă pentru BMW Seria1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5 şi Seria 6, pentru X3, X4, X5 şi X6 şi pentru modelele M. Acestea pot fi comandate şi echipate la orice service autorizat BMW Group. Mai multe informaţii despre oferta BMW M Performance Parts găsiţi pe pagina dedicată: www.bmw.ro/MPerformance.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: