Știri

Citroen a lansat ediția specială C4 Cactus Rip Curl

Fotocredit: 

Citroen
Noul Citroen C4 Cactus Rip Curl
Citroen ne va prezenta la Geneva ediția specială C4 Cactus Rip Curl, model dezvoltat împreună cu australienii de la Rip Curl, specialiști în produse dedicate surfing-ului. Noul C4 Cactus Rip Curl va inaugura și introducerea sistemului inteligent de tracțiune Grip Control, prezent și la "fratele de sânge" Peugeot 2008.
 
Personalizat cu o serie de elemente specifice lumii surfului, noul Citroen C4 Cactus Rip Curl va putea fi comandat în combinație cu cele mai puternice motoare PureTech și BlueHDi - de 110, respectiv 100 CP - cuplate la o cutie de viteze manuală. Anvelopele ce încalță jantele de 17 inch sunt unele speciale Mud & Snow și fac parte din familia Goodyear Vector 4Seasons.
 
După cum spuneam, sistemul de tracțiune Grip Control își face debutul pe C4 Cactus o dată cu edișia Rip Curl - furnizând celui aflat la volan posibilitatea de a alege între cinci moduri diferite de rulare: STANDARD, SAND, OFF-ROAD, SNOW și ESP OFF. Fiecare dintre moduri este operațional până la o viteză limită presetată, după care se revine la modul de rulare STANDARD.
 
Clienții pot alege între cinci versiuni de culoare pentru exteriorul caroseriei, în timp ce interiorul poate fi personalizat pe măsură. Cu un nivel de echipare bazat pe varianta Flair, noul Citroen C4 Cactus Rip Curl oferă în standard, printre altele - cliamtizare automată, senzori de parcare și cameră video pentru mersul cu spatele, navigație, sistem audio cu șase boxe și Bluetooth, tempomat sau plafon panoramic din sticlă.
 
Noul Citroen C4 Cactus Rip Curl va putea fi comandat începând din această primăvară.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: