Știri

Hyundai își mărește portofoliul cu noul i30 Fastback N Line

Fotocredit: 

Hyundai
Hyundai i30 Fastback N Line
Hyundai a dezvăluit noul i30 Fastback N Line - versiune cu pretenții ceva mai sportive a fastback-ului compact dezvoltată avându-se drept sursă de inspirație elemente deja consacrate de noua divizie N. 
 
La fel ca în cazul modelului similar bazat pe hatchback-ul i30, noul i30 Fastback N Line iese rapid în evidență prin modificările de design de la exterior și interior, pe lista acestora numărându-se elemente ale caroseriei ceva mai agresive, dar și o temă de culoare cu ușoare tușe de gri și negru.
 
Modificările tehnice se limitează la setarea unui tren de rulare ceva mai dur, la utilizarea unui sistem de frânare upgradat, precum și printr-o evacuare ceva mai prezentă sonor.
 
Lista motorizărilor ce pot fi configurate alături de noul Hyundai i30 Fastback N Line cuprinde unitățile T-GDi de 1.0 și 1.4 litri (120 și respectiv 140 de CP), dar și dieselul 1.6 de 136 de CP. În cazul în care se alege ce mai puternic motor pe benzină lista dotărilor standard va cuprinde și jante pe 18 inch încălțate cu anvelope Michelin Pilot Sport 4.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: