Știri

Noul Hyundai Santa Fe a ajuns și în România. Prețul singurei versiuni disponibile - 46.564 de EURO, TVA inclus

Fotocredit: 

Hyundai
Hyundai Santa Fe 2018 - pret
Noul Hyundai Santa Fe poate fi comandat și în România, SUV-ul ajuns la o nouă generație având un preț de 53.181 de EURO, TVA inclus. Oferit pentru moment doar într-o singură versiune de echipare - Luxury - noul Santa Fe beneficiază de o promoție de lansare ce-i scade prețul final șa 46.564 de EURO, TVA inclus.
 
Varianta disponibilă pentru comandă în România are sub capotă un propulsor diesel de 2.2 litri, capabil să livreze 200 de CP și 440 Nm cuplu motor maxim (între 1.750 și 2.750 rpm). Cuplul motor este transmis la roți cu ajutorul unei cutii de viteze automate cu opt rapoarte, un sistem de tracțiune integrală HTRAC fiind oferit în standard în toată această "ecuație".
 
Față de vechea generație, noul Hyundai Santa Fe a crescut în lungime cu 70 de mm, în timp ce ampatamentul a cărei valoare ajunge la 2.760 de mm garantează un spațiu interior ceva mai mare atunci când vine vorba de pasagerii de pe bancheta spate.
 
Nivelul de echipare Luxury acoperă o lungă listă de dotări standard, singurele opționale ce vă mai pot scoate bani di buzunar fiind nuanțele de vopsea metalizată sau perlată.
 
 
Pe lista dotărilor standard se numără, printre altele: faruri cu LED, jante din aliaj pe 19 inch, oglinzi exterioare reglabile și pliabile electric (cu memorie), climatizare automată, cameră pentru marșarier, ecran de bord Supervision de 7 inch, Head Up Display color, încarcare wireless pentru telefon, scaune față încălzite și ventilate, scaune spate încălzite, sistem de navigație 3D cu ecran de 8 inch, precum și nenumărate sisteme de siguranță activă și de asistență a șoferului.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: