Știri

Mercedes-Benz aruncă mănușa către Audi și Volvo, dezvăluind noul E-Class All-Terrain

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz E-Class All-Terrain
Mercedes-Benz a dezvăluit toate detaliile și iamginile noului E-Class All-Terrain, model cu reale capabilități de "desfășurare" în afara suprafețelor asfaltate și care va lupta în segmentul dominat până acum de Audi A6 Allroad quattro și în care și-a făcut apariția de curând și noul Volvo V90 Cross Country.
 
Urmând a fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris, E-Class All-Terrain ve fi oferit în standard cu sistemul de tracțiune integrală 4MATIC, pentru început putând fi comandat doar în varianta de motorizare E 220 d 4MATIC cuplată la o cutie de viteze automată 9G-TRONIC. Propulsorul de 2.0 litri, diesel, dezvoltă 194 de CP și 400 de Nm cuplu maxim, fiind capabil să accelereze mașina în 8.0 secunde de la 0 la 100 de km/h. Viteza maximă ajunge la 232 de km/h, în timp ce consumul mediu este anunțat la doar 5.1 l/100km.
 
Caroseria construită pe versiunea break a noului E-Class se distinge prin elementele de protecție din plastic negru montate în părțile inferioare ale mașinii, acestea punctând însă și la capitolul estetică prin combinația cu elementele argintii, din aceleași zone. Grila radiatorului sare imediat în ochii privitorilor prin cele două elemente orizonatel ce mărginesc imensa siglă Mercedes-Benz, tot ansamblul fiind vopzit în argintiu.
 
Față de un E-Class Estate normal, noul All-Terrain este mai înalt cu 29 de mm, dimensiune compusă din garda la sol mărită cu 15 mm la care se adaugă talonul mai mare al anvelopelor. Grație sistemul de reglaj dinamic al suspensiilor (DYNAMIC SELECT), noul E-Class All-Terrain își poate modifica suplimentar garda la sol, pe o plajă de la 0 la 35 de mm.
 
La interior ne întâmpină elementele specifice liniei de echipare AVANTGARDE, cu note exclusiviste All-Terrain ce combină aluminiul și imitația de fibră de carbon.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: