Paris 2016

Salonul Auto de la Paris 2016 - Galerie foto

Volkswagen - concept electric I.D.

Salonul Auto de la Paris a găzduit anul acesta o sumedenie de premiere, constructorii auto punând din ce în ce mai tare accentul pe tehnologiile folosite la viitoarele automobile electrice sau autonome. Iată, în imagini, mare parte dintre aceste premiere.

BMW i3 și i8 Garage Italia CrossFade - două concepte "cum n-a văzut Parisul"

BMW i3 și BMW i8 Garage Italia CrossFade
Alături de conceptul X2, standurile BMW de la Salonul Auto de la Paris au mai găzduit prezentarea a două modele cel puțin interesante - BMW i3 și BMW i8 Garage Italia CrossFade, automobile aflate în stadiul de concept și care ne duc în lumea "artificiilor" artistice gândite de italienii de la Garage Italia Customs.

Seat Arona va fi noul SUV de segment B al spaniolilor

Seat Arona 2017
Seat a confirmat oficial faptul că anul 2017 va marca lansarea unui nou crossover ce va purta sigla companiei spaniole, fiind anunțat și numele noului model - Arona. Alături de noua generație Ibiza și Leon facelift, noul Seat Arona va fi una dintre noutățile anului viitor și se dorește a fi un rival serios pentru "clasicii" Renault Captur, Nissan Juke sau Peugeot 2008.

Honda Civic Sedan a fost prezentată în premieră la Salonul Auto de la Paris

Honda Civic Sedan 2017
Alături de noile Civic hatchback și Civic Type R PrototypeHonda a prezentat la Paris și noul Civic Sedan, model ce preia toate elementele de design ale versiunii în cinci uși, dar care se adresează familiștilor ce doresc o mașină clasică, în trei volume.

Land Rover a dezvăluit cea de-a cincea generație Discovery

Land Rover Discovery 2017
O altă premieră absolută găzduită de Salonul Auto de la Paris este constituită de noul Land Rover Discovery, legendarul SUV britanic ajungând la o nouă generație. Noul model primește un nou design, dar și o avalanșă de tehnologii și de dotări ce-l plasează la nivelul rivalilor veniți din Germania sau Suedia.

Familia Audi A3 s-a întregit cu noul RS 3 Sedan

Audi RS 3 Sedan
Audi a prezentat la Paris noul RS 3 Sedan, model propulsat de același mult premiat motor 2.5 TFSI ce produce 400 de CP și care beneficiază de toate noutățile aduse de faceliftul anunțat în această primăvară pentru toată gama A3.

Opel Ampera-e promite o autonomie de 500 de kilometri

Opel Ampera-e
Opel își atrage vizitatorii la standul de la Salonul Auto de la Paris cu noul Ampera-e, model electric ce promite o autonomie de peste 500 de kilometri. Această distanță este obținută conform măsurătorilor NEDC (ciclul european de testare a mașinilor electrice), în condiții de trafic real asigurându-se o autonomie de cel puțin 380 de km.

Noul BMW X2 e pe drum. Până atunci avem parte de un concept cu același nume

BMW X2 Concept
Așa cum ne așteptam, Salonul Auto de la Paris a constituit "scena" de prezentare pentru conceptul BMW X2, studiu ce ne arată liniile principale de design pe care le va prelua viitorul model de serie X2. Ce va fi X2? Evident ceea ce este X4 pentru X3 sau X6 pentru X5.

Audi a dezvăluit noua generație Q5. Iată toate caracteristicile sale principale

Noul Audi Q5 2017
Audi a dezvăluit astăzi cea de-a doua generație Q5, SUV ce a fost ani la rând cel mai bine vândut model din segmentul său și care dorește să ridice și mai sus ștacheta calității și performanțelor. Chiar dacă împrumută o serie de elemente consacrate de fratele mai mare Q7, noul Audi Q5 păstrează o parte din liniile curbe ale vechii generații, aspect ce sporește și mai tare aspectul sportiv al SUV-ului.

Mercedes-Benz Generation EQ este conceptul ce dă tonul ofensivei "electricelor" gândite la Stuttgart

Mercede-Benz Generation EQ
Mercedes-Benz a prezentat la Paris conceptul Generation EQ, studiu materializat printr-un SUV electric cu alură de coupe și care are misiunea de a ne arăta în ce direcție o va lua compania germană atunci când vine vorba de viitoarele sale automobile. Totodată, Generation EQ inaugurează o nouă denumire de brand pentru Mercedes-Benz, acronimul EQ (Electric Intelligence) urmând a însoți toate modelele electrice de serie ce vor fi lansate în viitor.

Nissan Micra a ajuns la cea de-a 5-a generație și promite o revenire spectaculoasă în Europa

Nissan Micra 2017
Cea de-a cincea generație Nissan Micra a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Paris și are greaua misiune de a revitaliza vânzările japonezilor în segmentul clasei mici, în Europa.

Dacia a prezentat la Paris noile Logan și Sandero facelift. Iată toate imaginile și detaliile

Dacia Logan facelift 2017
Dacia a dezvăluit oficial la Paris noile Sandero și Logan facelift, de refresh-ul estetic urmând a beneficia și versiunile Sandero Stepway și Logan MCV. De pe lista noutăților nu lipsește, în premieră absolută, Dacia Duster echipată cu o cutie EDC.

Renault ZOE primește o nouă versiune, cu baterie mai mare și autonomie de până la 400 de km

Renault ZOE Z.E. 40
Vestea lansării unei versiuni upgradate pentru ZOE a fost confirmată ofical astă de către Renault, francezii anunțând noul ZOE cu baterie Z.E. 40 ce poate asigura o autonomie de 400 de km, calculată după ciclul NEDC. Autonomia în condiții reale de trafic se învârte undeva în jurul valorii de 300 de km.

Primul hot hatch Hyundai este prefigurat la Paris de conceptul RN30

Hyundai RN30 Concept
Hyundai a dezvăluit toate imaginile și detaliile conceptului RN30, mașină ce prefigurează primul model de serie ce va fi produs sub umbrela Diviziei N și care va avea la bază noua generație i30. Beneficiind de tracțiune integrală și un motor ce produce 380 de CP, conceptul RN30 anunță încă de pe acum un i30 N senzațional.

Renault își anunță intențiile de viitor prin intermediul conceptului TREZOR

Conceptul Renault TREZOR
Salonul Auto de la Paris va găzdui premiera mondială a conceptului Renault TREZOR, studiu ce prefigurează direcția de design pe care se vor orienta viitoarele modele de serie lansate de constructorul francez. Propulsat de o unitate electrică, TREZOR este considerat un concept la fel de important ca DeZir, prezentat în 2010 și care și-a pus amprenta asupra actualului portofoliu de produse Renault.

Pagini

Subscribe to RSS - Paris 2016