Frankfurt 2017

Porsche plusează în oferta 911 cu noul GT3 Touring Package

Porsche 911 GT3 Touring Package
Una dintre atracțiile principale ale standurilor Porsche de la IAA Frankfurt 2017 este și noul 911 GT3 Touring Package - versiune special creată ce oferă un set de dotări și accesorii specifice pachetului consacrat de constructorul german încă din anul 1973.

Legendara Toyota Land Cruiser a ajuns la o nouă generație

Toyota Land Cruiser 2018
Salonul Auto de la Frankfurt a prilejuit lansarea noii generații Toyota Land Cruiser - legendarul SUV japonez urmând a continua într-o formă mai modernă ca niciodată istoria sa ce se întinde pe mai bine de 65 de ani.

Renault SYMBIOZ - conceptul ce materializează viziunea francezilor asupra viitorului mobilității

Renault SYMBIOZ
Renault a dezvăluit la Frankfurt conceptul SYMBIOZ - "operă de artă" ce are darul de a ne transporta în viitorul în care automobilele electrice complet autonome pot interacționa cu alte vehicule similare, cu infrastructura rutieră sau a marilor metropole și nu în ultimul rând cu locuința complet conenctată la o lume digitală a anului 2030.

Honda Urban EV Concept vrea să ne arate viziunea japonezilor legată de primele lor mașini electrice de serie

Honda Urban EV Concept
Japonezii de la Honda au prezentat la Frankfurt conceptul Urban EV - automobil ce are misunea să ne arate direcțiile de design și de tehnologie care vor fi abordate de un viitor model de serie 100% electric, destinat marilor aglomerații urbane.

Volkswagen I.D. CROZZ II duce forma SUV-ului concept mai aproape de viitorul model de serie

Volkswagen I.D. CROZZ II
Salonul Auto de la Frankfurt a prilejuit prezentarea evoluției conceptului Volkswagen I.D. CROZZ - SUV electric ce prefigurează direcția de design și modul în care vor fi utilizate tehnologiile de propulsie electrică și de rulare autonomă pe viitoarele modele de serie VW din familia I.D..

Audi Aicon ne arată cam cum ar putea arăta viitoarele modele autonome dezvoltate de constructorul din Ingolstadt

Audi Aicon
Standurile Audi din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt au găzduit premiera mondială a conceptului Aicon - automobil autonom de dimensiuni medii ce are rolul să ne introducă în lumea tehnologiilor ce vor face posibilă rularea fără ajutorul șoferului la nivel 5. Sunt scoase așadar din ecuație volanul și pedalele.

Toyota Yaris GRMN oferă 212 CP și va fi vândută în Europa în doar 400 de exemplare

Toyota Yaris GRMN
Toyota a dezvăluit într-un final toate detaliile noului Yaris GRMN - hot hatch ce poate fi văzut zilele acestea la Salonul Auto de la Frankfurt. Pentru clienții din Europa vor fi disponibile doar 400 de exemplare, la un preț 29.900 de euro.

Toyota C-HR Hy-Power prefigurează o versiune mai puternică a actualului model hibrid

Toyota C-HR Hy-Power
Salonul Auto de la Frankfurt a găzduit premiera conceptului Toyota C-HR Hy-Power - studiu de design ce explorează noi posibilități de personalizare estetică a SUV-ului C-HR și oferă în același timp un plus de putere grație ansamblului hibrid de propulsie.

Noul S 560 e este primul model Mercedes-Benz ce poartă emblemele EQ POWER

Mercedes-Benz S 560 e
Mercedes-Benz a dezvăluit noul S 560 e, versiunea plug-in hybrid a limuzinei S-Class fiind succesoarea de drept e vechiului S 500 e și totodată primul automobil din portofoliul germanilor ce va purta logo-ul EQ POWER (destinat modelelor plug-in hybrid).

Noul Audi R8 V10 RWS atinge coarda sensibilă a puriștilor pasionați de automobile sport

Audi R8 V10 RWS
Audi vine în întâmpinarea amatorilor de senzații sportive pure, lansând la Frankfurt noul R8 V10 RWS - versiunea cu tracțiune spate a deja legendarului coupe. Dezvoltat de divizia Audi Sport, noul R8 V10 RWS va fi construit într-un număr limitat la doar 999 de exemplare.

Noul Porsche Cayenne Turbo și-a făcut debutul la Frankfurt

Porsche Cayenne Turbo 2018
Porsche a adăugat în oferta noului Cayenne versiunea Turbo, model ce poate fi admirat zilele acestea la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu un V8 de 4.0 litri și 550 de CP sub capotă și numeroase modificări tehnice și aerodinamice, noul Porsche Cayenne Turbo va fi cu siguranță un reper în segmentul exclusivist în care activează.

Suzuki Swift Sport a ajuns la cea de-a treia generație și promite mai multă distracție ca niciodată

Suzuki Swift Sport 2018
Noul Suzuki Swift Sport a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Construită pe actuala generație Swift, cea mai sportivă versiune a micului automobil japonez este propulsată acum de un motor BOOSTERJET de 1.4 litri, capabil să producă 140 de CP.

Audi RS 4 Avant a ajuns la o nouă generație

Audi RS 4 Avant 2018
Audi a prezentat astăzi noul RS 4 Avant, legendarul model ajungând astfel la o nouă generație sub directa coordonare a noii divizii Audi Sport. Propulsat de un motor 2.9 TFSI ce produce 450 de CP, noul Audi RS 4 Avant poate sprinta de la 0 la 100 de km/h în doar 4.1 secunde.

Spectaculosul concept Mercedes-Benz EQA a fost dezvăluit la Frankfurt

Mercedes-Benz Concept EQA
Mercedes-Benz expune la Frankfurt conceptul EQA - cel de-al doilea studiu de design al familiei EQ prefigurând viitorul model electric compact de serie ce va purta același nume și va putea fi comandat începând cu anul 2022.

Noul Duster vine cu un interior complet nou și tehnologii de neimaginat până acum ceva ani la Dacia

Dacia Duster 2018 - interior
Dacă acum două săptămâni am putut admira exteriorul noului Duster, iată că Dacia a dezvăluit detaliile complete ale SUV-ului ajuns la cea de-a doua generație. Poate cel mai important lucru vine din schimbarea completă a interiorului, Dacia Duster oferind acum un habitaclu mult mai atractiv, "condimentat" cu funcții și tehnologii greu de imaginat acum câțiva ani în curtea Dacia.

Pagini

Subscribe to RSS - Frankfurt 2017