Land Rover

Jaguar Land Rover va adopta un nomenclator inedit pentru toate modelele din portofoliu

Jaguar F-Type P380 AWD
Britanicii de la Jaguar Land Rover vor adopta un nou nomenclator legat de diferențierea modelelor din portofoliu atunci când vine vorba de tipul de combustibil, putere și de sistemul de tracțiune. Spre exemplu, în cazul unui Jaguar F-Type propulsat de un motor pe benzină de 380 de CP și AWD (fotografiat de un cititor al revistei Auto Express) va fi utilizată inscripția P380 AWD.

Jaguar Land Rover a inaugurat o fabrică de motoare situată în China

Jaguar Land Rover - fabrica motoare China
Jaguar Land Rover a deschis prima sa fabrică de motoare situată în afara Marii Britanii. Construită în China, noua uzină este parte componentă a planului de investiții gândit împreună cu partenerii chinezi de la Chery Automobile.

VIDEO - război germano-britanic în segmentul SUV-urilor de clasă medie

GLC vs. X3. vs. F-PACE vs. Discovery Sport
Jurnaliștii britanici de la Carbuyer au pus față în față patru dintre cele mai prestigioase SUV-uri de clasă medie ale momentului, în versiunile lor de motorizare diesel de bază. Astfel, alături de "teutonii" Mercedes-Benz GLC și BMW X3 sunt supuse analizei mai mult sau mai puțin obiective "britanicele" Jaguar F-PACE și Land Rover Discovery Sport. Să vedem așadar cine a câștigat.

Land Rover Discovery va fi primul model asamblat în noua uzină JLR din Slovacia

Land Rover Discovery - fabrica Slovacia
Noul Land Rover Discovery va fi primul model al britanicilor ce va fi asamblat în Slovacia, în noua fabrică ce ar urma să fie inaugurată în 2018. Investițiile Jaguar Land Rover în noua facilitate de producție însumează peste un miliard de euro.

Land Rover a dezvăluit cea de-a cincea generație Discovery

Land Rover Discovery 2017
O altă premieră absolută găzduită de Salonul Auto de la Paris este constituită de noul Land Rover Discovery, legendarul SUV britanic ajungând la o nouă generație. Noul model primește un nou design, dar și o avalanșă de tehnologii și de dotări ce-l plasează la nivelul rivalilor veniți din Germania sau Suedia.

Land Rover va rechema în service peste 20.000 de mașini vândute în SUA

Land Rover Discovery Sport
Land Rover va rechema în service puțin peste 22.000 de exemplare Discovery Sport și Range Rover Evoque vândute în SUA. Cauza rechemării o constituie o problemă descoperită la nivelul cutiei de viteze.

Tehnologiile de propulsie hibridă își fac ușor ușor loc și în curtea Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover - automobile hibrid
Britanicii de la Jaguar Land Rover pregătesc două versiuni plug-in hybrid dezvoltate pe baza noilor Range Rover Sport și Discovery Sport, urmând ca ulterior tehnologiile "verzi" să fie implementate și pe alte modele din portofoliu.

Noua generație Land Rover Discovery va avea premiera mondială la Paris

Land Rover Discovery 2017
Britanicii de la Land Rover au postat astăzi pe Facebook prima imagine a noului Discovery, SUV-ul urmînd a avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Jaguar Land Rover s-ar alia cu BMW și Ford pentru a construi o fabrică de baterii

Jaguar Land Rover - automobile electrice
Se pare că britanicii de la Jaguar Land Rover au în plan construirea unei fabrici pentru asamblarea bateriilor necesare automobilelor electrice, acest lucru nefiind însă posibil fără o alianță cu alți constructori auto importanți din piață. Astfel, conform jurnaliștilor de la Sunday Times, oficiali ai JLR au avut o serie de întâlniri cu persoane la fel de influente de la BMW și Ford, pe această temă.

Land Rover Discovery Sport va primi o serie de update-uri pentru anul 2017

Land Rover Discovery Sport 2017
Britanicii de la Land Rover au anunțat o serie de update-uri estetice și de tehnologie ce vor fi aplicate modelului Discovery Sport. Astfel, clienții ce au în plan cumpărarea SUV-ului Land Rover vor putea bifa în configurator, printre altele, pachete special de design, mașina venind dotată în standard cu noul sistem de infotainment InControl Touch Pro, introdus recent și pe Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque primește un nou sistem de infotainment, dar și ediția specială Ember

Range Rover Evoque Ember Edition
Land Rover a pregătit o serie de update-uri ce vizează modelul Range Rover Evoque, printre care se numără noul sistem de infotainment InControl Touch Pro cu ecran de 10.2 inch sau sistemul de plecare de pe loc în off-road botezat "Low Traction Launch". Totodată, începând cu această vară clienții mărcii britanice vor putea comanda ediția specială Evoque Ember.

Jaguar Land Rover va trece la motoare de 3.0 litri în șase cilindri în linie

Jaguar land Rover - motoare Ingenium 3.0 in sase cilindri
Britanicii de la Jaguar Land Rover vor schimba arhitectura actualelor motoare V6 de 3.0 litri, urmând a trece la la un concept de șase cilindri în linie, dezvoltata sub umbrela noii familii de propulsoare Ingenium.

Jaguar Land Rover își extinde suita de soluții de conectivitate pentru platforma Android

Jaguar Land Rover - aplicatie compatibila Android Wear Watch
Britanicii de la Jaguar Land Rover au prezentat  cu ocazia Wearable Technology Show 2016 o nouă aplicație compatibilă cu ceasul Android Wear, aplicație ce permite o și mai mare interactivitate de la distanță între mașină și posesorul acesteia. Inițial aplicația era disponibilă doar pe platforma Apple.

Jaguar Land Rover a devenit cel mai mare producător de automobile din Marea Britanie

Jaguar Land Rover - cel mai mare producator de masini din UK
Jaguar Land Rover a devenit în 2015 cel mai mare producător de autovehicule din Marea Britanie, detronând Nissan din poziția de lider - deținută de japonezi ani la rând. Locul trei în topul producătorilor din Regatul Unit este ocupat de MINI.

Range Rover Sentinel - primul SUV de lux blindat produs de Land Rover

Noul Range Rover Sentinel
Land Rover, prin divizia sa SVO (Special Vehicle Operations) a prezentat un model cu totul special de Range Rover. Denumit Range Rover Sentinel, acesta este primul vehicul blindat de lux produs vreodată în serie de Land Rover și oferă protecție împotriva unui întreg arsenal de arme de foc sau explozibili.

Pagini

Subscribe to RSS - Land Rover