Geneva 2017

Nissan va oferi noul Micra în ediția specială limitată BOSE Personal Edition

Nissan Micra BOSE Personal Edition
Salonul Auto de la Geneva a fost gazda unei noi premiere Nissan - ediția specială Micra BOSE Personal Edition, versiune ce va fi construită în doar 3.000 de exemplare.

Noul Suzuki Swift a avut premiera europeană la Geneva

Noua generație Suzuki Swift
Dezvăluit la sfârșitul anului trecut pe piața din Japonia, noul Suzuki Swift a fost prezentat și europenilor, pe "scena" Salonului Auto de la Geneva. Cu un design mai expresiv ca niciodată, o platformă tehnică nouă și motorizări mai eficiente, noul Swift promite să se muleze la fix pe gusturile clienților de pe Vechiul Continent, încă amatori de automobile veritabile de clasă mică.

Audi Q8 sport concept - un nou pas spre viitorul model de serie Q8

Audi Q8 sport concept
Audi continuă să dezvolte noi automobile concept ce prefigurează viitorul SUV Q8, Salonul Auto de la Geneva găzduind premiera studiului Q8 sport concept, cel mai recent astfel de model. Cu o soluție de propulsie de tip mild hybrid și o caroserie masivă ce pune accentul pe sportivitate, Audi Q8 sport concept vrea să demonstreze potențialul companiei din Ingolstadt atunci când vine vorba de segmentul SUV-urilor.

Lexus a prezentat la Geneva noul LS 500h, versiunea hibridă a limuzinei LS

Noul Lexus LS 500h
Salonul Auto de la Geneva a găzduit premiera mondială a noului Lexus LS 500h, versiunea hibridă a luxosului sedan japonez, ajuns anul acesta la cea de-a cincea sa generație. Propulsat de un motor V6 de 3.5 litri și de două unități electrice, noul LS 500h se alătură  în gama japonezilor deja existentului LS 500, ce a constituit atracția standurilor Lexus de la Detroit, în luna ianuarie.

Conceptul Mercedes-AMG GT prefigurează un viitor "Panamera killer"

Mercedes-AMG GT Concept
Prefigurat de câteva imagini și filmulețe teaser, conceptul Mercedes-AMG GT a fost dezvăluit în toată splendoarea sa la Salonul Auto de la Geneva. Cu o siluetă ce combină sportivitatea unui coupe cu eleganța unui sedan în patru uși și propulsat de o soluție hibrid ce poartă în premieră emblema "EQ Power+", conceptul dezvoltat de divizia din Affalterbach prefigurează fără doar și poate un viitor rival pentru Porsche Panamera.

ZOE e-Sport este "surpriza electrică" pregătită de Renault pentru Geneva

Renault ZOE e-Sport
"Surpriza electrică" pregătită de Renault pentru Salonul Auto de la Geneva se numește ZOE e-Sport, un concept dezvoltat pe versiunea de serie a micului model electric. Cu un design inspirat din lumea Formulei E, ZOE e-Sport este propulsat de două motoare electrice capabile să împingă mașina în doar 3.2 secunde de la 0 la 100 de km/h.

Salonul Auto de la Geneva a găzduit premiera mondială a noii Toyota Yaris GRMN

Toyota Yaris GRMN
Toyota a dezvăluit la Geneva noul Yaris GRMN, hot hatch construit pe baza noii generații Yaris facelift și dezvoltat în strânsă legătură cu revenirea constructorului japonez în WRC, după 17 ani de pauză. Noul model promite performanțe excelente care, adăugate la un "look" mai agresiv, pot creea probleme unor nume mari precum Fiesta ST sau Polo GTI.

Nissan Qashqai a primit un facelift important. Iată noutățile pe care le aduce

Noul Nissan Qashqai facelift
Nissan Qashqai a primit un facelift binemeritat, cel mai bine vândut SUV din Europa având parte de modificări estetice semnificative la exterior, de un interior cu doar câteva schimbări minore, dar și de noi tehnologii de asistență a șoferului.

McLaren 720S devine primul membru al celei de-a doua generații Super Series

Noul McLaren 720S
McLaren 720S este numele primului exponent al celei de-a doua generații a familiei Super Series. Prezentat astăzi în premieră mondială la Geneva, noul 720S oferă un nivel de performanță "din altă lume", completat de un design cu totul schimbat față de predecesorul său, 650S.

Ajuns la o nouă generație, Civic Type R este mai agresiv ca niciodată

Noua Honda Civic Type R
Noua Honda Civic Type R și-a făcut debutul astăzi la standurile japonezilor de la Salonul Auto de la Geneva, hot hatch-ul venind cu un aspect și mai agresiv față de vechea generație, dar și cu ceva mai multe resurse de putere.

Alpine a dezvăluit noul A110, model ce marchează renașterea legendarului brand francez

Noul Alpine A110
Alpine a dezvăluit astăzi noul A110, primul model de serie de după renașterea brandului francez aflat sub oblăduirea Renault. Având drept sursă de inspirație legendarul Alpine A110 Berlinette, produs în anii '70, noul model promite performanțe de invidiat și se aruncă într-un segment extrem de pretențios, reprezentat în principal de Porsche 718 Cayman.

Acesta este noul Volvo XC60. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul Volvo XC60
Volvo a dezvăluit astăzi mult așteptatul XC60, SUV compact ajuns acum la cea de-a doua generație. Așa cum au lăsat să se întrevadă imaginile teaser publicate până acum de către suedezi, XC60 se dovedește a fi o copie aproape fidelă a fratelui mai mare XC90, noul model plusând însă cu suficient de multă personalitate pentru a se diferenția în ochii clienților. 

Volkswagen Sedric - conceptul ce aduce viitorul mobilității mai aproape de noi

Volkswagen Sedric
Volkswagen a prezentat aseară, la Geneva, inovativul concept Sedric, materializat printr-un vehicul complet autonom, capabil să satisfacă nevoile de transport urban și extraurban acoperite la ora actuală de mijloacele de transport în comun sau de taxi-uri.

Lamborghini a dezvăluit noul Huracan Performante

Lamborghini Huracan Performante
Lamborghini va prezenta la Geneva noul Huracan Performante, versiune ce oferă și mai multă putere din al său motor V10, un șasiu modificat, tehnologii ce utilizează materiale ultra-ușoare, dar și un set de elemente aerodinamice active. Astfel "dotat", noul Lamborghini Huracan Performante a bătut recordul rezervat mașinilor de serie pe circuitul de la Nurburgring, cu un timp de 6min:52sec:01.

Rolls-Royce aduce la Geneva primul automobil vopsit cu diamante - Ghost Elegance

Rolls-Royce Ghost Elegance
Rolls-Royce va expune la Geneva câteva modele ce punctează caracterul exclusivist al mărcii, printre ele urmând a se remarca, fără doar și poate, impresionantul Rolls-Royce Ghost Elegance.

Pagini

Subscribe to RSS - Geneva 2017