Știri

Nissan Qashqai a primit un facelift important. Iată noutățile pe care le aduce

Fotocredit: 

Nissan
Noul Nissan Qashqai facelift
 
Nissan Qashqai a primit un facelift binemeritat, cel mai bine vândut SUV din Europa având parte de modificări estetice semnificative la exterior, de un interior cu doar câteva schimbări minore, dar și de noi tehnologii de asistență a șoferului.
 
Modificările pe care noul Qashqai facelift le etalează la exterior cuprind o parte frontală cu totul nouă, grila radiatorului și bara fiind modelate într-un stil "dinamic premium", ce desenează deja cunoscuta formă V, regăsită și pe noua generație Micra. Blocurile optice sunt la rândul lor revizuite, primind lumini de zi cu LED cu o nouă formă, dar și clustere capabile să adapteze fluxul luminos în funcție de viraje. Elementele optice din interiorul stopurilor duc mai departe formele asemănătoare bumerangului, într-o nouă interpretare 3D.
 
Adițional, clienții vor putea comanda noul Nissan Qashqai facelift în două noi culori - Vivid Blue și Chestnut Bronze.
 
La interior se remarcă volanul mutifuncțional cu o formă nouă sau noua tapițerie din piele nappa ce poate fi configurată pe nivelul de echipare de top - Tekna+. Sistemul de infotainment NissanConnect a primit o nouă înterfață, iar opțional se poate comanda un sistem audio BOSE, cu șapte difuzoare.
 
Modificările aduse lui Qashqai facelift au vizat și trenul de rulare, fiind upgradate suspensiile, amortizoarele și sistemul de direcție.
 
SUV-ul japonez a primit și un pachet consistent de tehnologii de siguranță activă și de asistență a șoferului, urmând a fi disponibil alături de sistemul ProPILOT, ce poate controla mașina pe autostradă sau în condițiile de aglomerație urbană. Acesta poate frâna, accelera sau păstra banda de circulație în mod automat.
 
Suita de sisteme inteligente mai cuprinde tehnologiile Intelligent Emergency Braking (ce poate recunoaște acum și pietonii), Rear Cross Traffic Alert, Traffic Sign Recognition, Driver Attention Alert, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor, Blind Spot Warning sau Lane Departure Warning.
 
Noul Nissan Qashqai facelift poate fi admirat la standurile Nissan din cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmând a ajunge în showroom-urile europene incepand cu luna iulie 2017.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: