Volvo

Euro NCAP - noile Volvo XC40 și Ford Focus au obținut maximul de cinci stele

Ford Focus 2018 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de siguranță efectuate pe noile Volvo XC40 și Ford Focus, ambele modele fiind punctate la final cu maximul de cinci stele. Organizația cu sediul la Bruxelles a ținut să menționeze și capitolul la care atât XC40, cât și noul Focus au impresionat cel mai tare - siguranța activă și protecția pietonilor și bicicliștilor.

Noul Volvo XC40 este Mașina Anului 2018 în Europa

Volvo XC40 - Masina Anului 2018 in Europa
Noul Volvo XC40 a fost desemnat Mașina Anului în Europa 2018, anunțul fiind făcut în ziua ce precede deschiderea oficială a Salonului Auto de la Geneva. Este primul titlu COTY câștigat vreodată de Volvo.

Noul Volvo V60 duce mai departe tradiția suedezilor în domeniul break-urilor de familie

Noul Volvo V60 2018
Volvo a dezvăluit astăzi noua generație V60, modelul break urmând a consolida oferta mașinilor de familie din portofoliul suedezilor. Cu un design evident inspirat de noile familii de modele lansate de Volvo în ultimii doi ani, noul V60 promite să convingă clienții ce au în vizor un automobil premium cu evidente valențe practice.

Primul propulsor Volvo în trei cilindri debutează sub capota noului XC40

Volvo Drive-E - motor 3 cilindri
Volvo a anunțat lansarea primului său motor cu trei cilindri din istorie - unitatea pe benzină urmând a face parte din oferta de bază pentru noul XC40. Noul propulsor face parte din familia Drive-E și va fi o verigă extrem de importantă în "ecuația" electrificării gamei de automobile produse în viitor de suedezi.

Volvo a avut un start senzațional în anul 2018, grație noului XC60

Volvo - cifre vanzari ianuarie 2018
Volvo a început anul 2018 cum nu se poate mai bine, constructorul suedez raportând pentru luna ianuarie o creștere a vânzărilor de nu mai puțin de 22.4 procente. Performanțele Volvo sunt susținute în mare măsură de evoluția extrem de pozitivă a vânzărilor pentru noua generație XC60.

Primus Auto a redesenat din temelii showroom-ul său Volvo din nordul Bucureștiului

Primus Auto - showroom Volvo 2018
Cel mai mare dealer Volvo din România - Primus Auto - a inaugurat zilele trecute noul său showroom din nordul Bucureștiului. Reconstruit din temelii în urma unei investiții de peste un milion de EURO, showroom-ul Primus Auto redefinește standardele cunoscute în materie grație ideilor reunite sub umbrela conceptelor Volvo Personal Service și Volvo Retail Experience.

2017 a fost un an record pentru Volvo, în materie de vânzări

Volvo - cifre vanzari 2017
Volvo a marcat un nou record de vânzări în 2017, compania suedeză comercializând în anul ce tocmai s-a încheiat nu mai puțin de 571.577 de automobile. Totalul anului trecut a depășit cu 7% performanțele de vânzări din 2016.

Volvo a dat startul producției pentru noul XC40

Volvo XC40 - start productie
Volvo a dat stratul producției pentru noul XC40, primele exemplare ale celui mai mic SUV din portofoliul suedezilor ieșind ieri de pe liniile de asamblare ale fabricii din orașul belgian Ghent.

Volvo V90 Cross Country va putea fi comandat în ediția specială Volvo Ocean Race

V90 Cross Country Volvo Ocean Race
Volvo a dezvăluit o ediție specială dedicată breakului V90 Cross Country, lansarea acesteia dorind să marcheze începutul unei campanii speciale de mediu asociată competițiilor de yachting Volvo Ocean Race

Noul Volvo XC40 a ajuns și în România, cu un preț de start de 40.873 de EURO

Volvo XC40 - preturi Romania
Importatorul mașinilor Volvo în România a anunțat astăzi prețurile noului XC40, cel mai mic SUV din portofoliul suedezilor având astfel un preț de start de 40.873 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți o versiune D4 AWD Momentum.

Primul model ce va purta sigla Polestar va fi dezvăluit astăzi la Shanghai

Polestar 1
Polestar - divizia de performanță a Volvo - va dezvălui astăzi primul său model de sine stătător. Botezată Polestar 1, mașina va fi un coupe plug-in hybrid capabil să pună la dispoziția șoferului nu mai puțin de 600 de CP.

VIDEO - prezentarea detaliată a noului Volvo XC40

Volvo XC40 - detalii esentiale
Noul Volvo XC40 va fi, fără doar și poate, un model ce va atrage o sumedenie de clienți cu dare de mână ce-și doresc un SUV premium robust și extrem de atrăgător atunci când vine vorba despre design.

Viitoarea generație Volvo XC90 va fi fabricată în SUA

Volvo XC90 - generația a 3-a, 2021
Volvo va fabrica viitoarea generație a SUV-ului XC90 în SUA, acolo unde compania suedeză construiește una dintre cele mai moderne uzine ale sale în orașul Charleston (Carolina de Sud). Astfel, totalul investițiilor făcute de Volvo peste ocean va ajunge la peste 1.1 miliarde de dolari.

VIDEO - serviciul Care by Volvo și ideile sale revoluționare

Care by Volvo - video
Prin intermediul serviciului Care by Volvo constructorul suedez vrea să revoluționeze modul în care consumatorii pot deține un automobil nou. Haideți să vedem detaliile esențiale legate de noul serviciu, prezentat simultan cu noul SUV XC40.

Volvo a dezvăluit noul XC40 - un SUV ce deschide noi drumuri în relația constructorului suedez cu clienții săi

Noul Volvo XC40
Volvo a dezvăluit astăzi noul XC40, cel mai mic SUV din portofoliul său fiind prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat la Milano, în Italia. Construit pe noua platformă modulară CMA și cu un bagaj de tehnologii impresionant la bord, XC40 inaugurează și un nou serviciu oferit de suedezi - Care by Volvo, prin intermediul căruia clienții vor putea deține noul SUV pe baza unui abonament asemănător celor din lumea telefoniei mobile.

Pagini

Subscribe to RSS - Volvo