Suzuki

Suzuki a prezentat versiunea facelift a crossoverului S-Cross

Noul Suzuki S-Cross 2022

Suzuki a creionat un stil mai robust prin faceliftul aplicat lui S-Cross, cu schimbări ce vizează atât partea frontală, cât și partea din spate.

Suzuki Swift Sport a ajuns la cea de-a treia generație și promite mai multă distracție ca niciodată

Suzuki Swift Sport 2018
Noul Suzuki Swift Sport a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Construită pe actuala generație Swift, cea mai sportivă versiune a micului automobil japonez este propulsată acum de un motor BOOSTERJET de 1.4 litri, capabil să producă 140 de CP.

Noul Suzuki Jimny apare în primele imagini pe internet

Suzuki Jimny 2018
Suzuki pregătește lansarea unei noi generații a legendarului Jimny, iar primele imagini surprinse în timpul unei ședințe de prezentare din interiorul companiei ne înfățișează un SUV ce păstrează caracterul "dur" al predecesorului său, grație simplității designului și utilizării în continuare a soluțiilor ce avatajează evoluția în teren accidentat.

Suzuki face și mai multă lumină în jurul noului Swift Sport

Noul Suzuki Swift Sport 2018
Suzuki a publicat noi fotografii ce dezvăluie detaliile noii generații Swift Sport. Imaginile dezvăluite în Japonia fac și mai multă lumină asupra detaliilor sportive cu care vrea să ne impresioneze micul automobil nipon.

Noul Suzuki Swift Sport va fi prezentat în toamnă, la Frankfurt

Suzuki Swift Sport 2018
Suzuki va lansa noua generație Swift Sport în luna septembrie a acestui an, cu ocazia Salonului Autode la Frankfurt. Anunțul japonezilor vine însoțit și de prima fotografie oficială a celui mai sportiv model din gama Swift.

Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România. Iată prețurile!

Noul Suzuki Swift - preturi Romania
Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România, prețul său de start fiind de 10.350 de euro, TVA inclus. Primiți în schimbul acestei sume versiunea 1.2 Cool - 90 CP și cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Noul Suzuki Swift a primit în India versiunea sedan, botezată Dzire

Maruti Suzuki Dzire
Suzuki a lansat în India noul Dzire, model dezvoltat împreună cu Maruti pe baza noii generații Swift. Mulat pe preferințele publicului indian, noul Dzire propune o caroserie de tip sedan și numeroase elemente ce încearcă să dea un aer de lux interiorului.

Suzuki a atins pragul de trei milioane de mașini fabricate în Ungaria

Suzuki 3.000.000 masini - Ungaria
Suzuki a atins și depășit pragul de trei milioane de automobile produse în fabrica ungară din Esztergom, constructorul japonez atingând importanta bornă la 26 de ani distanță de la deschiderea liniilor de producție din țara vecină României.

Suzuki Vitara poate fi comandat de-acum și în versiunea Copper Edition

Suzuki Vitara Copper Edition
Suzuki România a anunțat disponibilitatea pentru comandă, la noi în țară, a noii ediții speciale Vitara Copper Edition - versiune puternic personalizată estetic pentru a oferi o și mai mare doză de rafinament.

Test Drive Suzuki SX4 1.0 BOOSTERJET ALLGRIP

După “lovitura” dată cu Vitara, model extrem de bine primit în Europa și best seller în portofoliul Suzuki România, japonezii continuă ofensiva pe piața crosssoverelor prin noile Ignis și SX4 facelift. Ne vom ocupa așadar în review-ul de astăzi de noul Suzuki SX4 facelift, model ce ne-a fost partener de test în versiunea de motorizare 1.0 BOOSTERJET cuplată la o cutie de viteze manuală și configurată alături de sistemul de tracțiune integrală ALLGRIP.

Noul Suzuki Ignis a ajuns și în România. Prețul său de pornire - 9.450 de euro

Suzuki Ignis - preturi Romania
Suzuki România a publicat astăzi prețurile noului Ignis, valabile pentru țara noastră. Astfel, micul crossover urban are un preț de start de doar 9.450 de euro, TVA inclus - pentru versiunea 1.2 Dualjet, tracțiune față și nivel de echipare GL.

Noul Suzuki Swift a avut premiera europeană la Geneva

Noul Suzuki Swift a fost prezentat oficial - iată primele imagini și detalii

Noul Suzuki Swift 2017
Suzuki a dezvăluit astăzi oficial noua generație Swift, micul automobil de oraș urmând a fi lansat mai întâi pe piața din Japonia, chiar în luna ianuarie 2017. Noul Swift va avea premiera europeană în luna martie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Swift apare într-o nouă imagine "scăpată" pe internet

Noul Suzuki Swift - generația 2017
Noua generație Suzuki Swift mai are puțin până la a fi dezvăluită, formele caroseriei micului model japonez fiind se pare definitivate. Asta dacă ne uităm la cea mai recentă imagine apărută pe internet, chiar dacă aceasta este la o rezoluție mai mult decât proastă.

Audi Q2 și Ford Edge au obținut cinci stele Euro NCAP. La fel și Hyundai Ioniq și Suzuki Ignis echipat cu Safety Pack

Audi Q2 - Euro NCAP 2016
Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță, notând cu maximul de cinci stele noile Audi Q2Ford Edge și Hyundai Ioniq, dar și pe micul Suzuki Ignis echipat cu pachetul de siguranță suplimentar. Trei stele au primit Ignis echipat de bază și noul SsangYong Tivoli în versiunea sa standard.

Pagini

Subscribe to RSS - Suzuki