Mercedes-AMG

Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a fost prezentat oficial la Geneva

Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe
Familia Mercedes-AMG GT s-a îmbogățit cu începând din această lună cu noul 4-Door Coupe - model ce frapează prin aspectul său extrem de agresiv, dar care vrea în același timp să satisfacă nevoia de spațiu pentru mai mult de două persoane.

Mercedes-AMG a dezvăluit noua familie de modele din seria 53

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+
Mercedes-AMG își extinde portofoliul de automobile sport cu noua serie 53 dedicată noilor CLSE-Class Coupe și E-Class Cabriolet. Gândite a fi versiuni de intrare în gama Mercedes-AMG pentru respectivele trei modele, noile versiuni cu indicativ 53 vor avea sub capotă "doar" un motor V6 biturbo, dar care este ajutat de un sistem mild-hibrid ce funcționează la 48 de volți.

Mercedes-AMG G 65 își încheie cariera cu versiunea Final Edition

Mercedes-AMG G 65 Final Edition
Mercedes-Benz pregătește ieșirea din scenă pentru actuala generație Mercedes-AMG G 65 prin lansarea versiunii speciale Final Edition. Aceasta va fi oferită în doar 65 de exemplare, fiecare având un preț de "doar" 310.233 de EURO.

Mercedes-AMG Project ONE a fost dezvăluit aseară la Frankfurt

Mercedes-AMG Project ONE
Mercedes-Benz a dezvăluit aseară hypercarul Mercedes-AMG Project ONE - model prezentat într-o versiune foarte apropiată de cea care va fi livrată și viitorilor clienți. Cu tehnologii împrumutate direct din Formula 1 și capabil să atingă viteze de peste 350 de km/h, Project ONE reprezintă vârful posibilităților de performanță oferite de constructorul german, la aniversarea a 50 de ani de istorie AMG.

Mercedes-AMG Project ONE va fi capabil să depășească viteza de 350 de km/h

Mercedes-AMG Project ONE - teaser
Mercedes-Benz a publicat un nou teaser din care putem întrezări profilul transversal al noului Mercedes-AMG Project ONE. Imaginea teaser este însoțită de informațiile potrivit cărora spectaculosul hypercar va beneficia de aportul a peste 1.000 de CP și va fi capabil să depășească 350 de km/h atunci când vorbim de viteza maximă.

Mercedes-AMG Project ONE și un nou concept EQ vor fi vedetele standurilor Mercedes-Benz de la Frankfurt

Mercedes-Benz - Salonul Auto de la Frankfurt 2017
Mercedes-Benz va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu o mulțime de noutăți, pe lista acestora numărându-se hypercarul Mercedes-AMG Project ONE într-o formă foarte apropiată de versiunea de serie, un nou concept EQ plasat în segmentul automobilelor compacte, dar și o versiune GLC propulsată cu ajutorul pilelor de hidrogen. În total, nu mai puțin de 100 de automobile va expune constructorul german la Frankfurt.

Mercedes-Benz completează oferta noului S-Class facelift cu noi motorizări sau posibilități de configurare

Mercedes-Benz S 500 - versiune 2018
Mercedes-Benz completează oferta noului S-Class facelift cu o serie de noi versiuni de motorizare, astfel că începând cu această săptămână configuratorul celei mai bine vândute limuzine din lume va cuprinde nu mai puțin de 24 de versiuni posibile.

VIDEO - noul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ este vedeta unei serii de reclame

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ - reclama
Mercedes-Benz a demarat prima campanie publicitară dedicată noului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+, sedanul supersport fiind pus în evidență prin intermediul a trei spoturi regizate de fotograful britanic John Rankin Waddell.

Mercedes-AMG pregătește o serie de modele imediat inferioare versiunilor A 45, CLa 45 și GLA 45

Mercedes-AMG A 45
Mercedes-AMG va extinde portofoliul de modele dezvoltate pe baza viitoarei generații A-Class cu versiuni ce vor fi așezate sub variantele A 45, CLA 45 și GLA 45
 

AMG GT3 Edition 50 - un model exclusivist dedicat colecționarilor

AMG GT3 Edition 50
Aniversarea a 50 de ani de istorie AMG aduce și iubitorilor de mașini dedicate circuitelor un model cu totul special. Botezat AMG GT3 Edition 50 și dezvăluit weekendul acesta la Nurburgring, automobilul de curse va fi fabricat în doar cinci exemplare.

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift va fi disponibil în Europa începând cu luna iulie 2017. Iată prețurile de start

Mercedes-Benz S-Class facelift - preturi
Mercedes-Benz a anunțat lansarea noului S-Class facelift pe piața europeană începând cu luna iulie 2017, prețul de start în Germania fiind de 88.447 de euro, TVA inclus - pentru versiunea S 350 d 4MATIC.

Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition - o ediție specială dedicată exclusiv pieței japoneze

Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition
Pentru a marca jumătate de secol de istorieMercedes-AMG a lansat în Japonia o ediție aniversară a puternicului G 63. Botezată "50th Anniversary Edition", ediția specială va fi fabricată în doar 50 de exemplare și punctează printr-un sugestiv pachet de personalizare estetică.

Mercedes-Benz G-Class primește două noi ediții speciale

G Class-Designo Manufaktur Exclusive  Edition
Mercedes-Benz a pregătit două noi ediții speciale dedicate legendarului G-Class, începutul lunii mai urmând a marca introducerea în configurator a versiunilor "designo manufaktur Edition" și "Exclusive Edition".

Motorul viitorului Mercedes-AMG A 45 va oferi peste 400 de CP

Mercedes-AMG A 45 4MATIC
Viitoarea generație Mercedes-AMG A 45 va avea sub capotă un motor de peste 400 de CP, conform spuselor șefului diviziei AMG, Tobias Moers. Propulsorul ce va fi utilizat va fi tot de 2.0 litri, însă va fi complet nou și va utiliza tehnologii dintre cele mai revoluționare.

Familia Mercedes-AMG se lărgește cu noile GLC 63 4MATIC+ și GLC 63 4MATIC+ Coupe

Noile Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ și GLC 63 4MATIC+ Coupe
În anul în care AMG aniversează 50 de aniMercedes-AMG a pregătit alte două noi modele ce urmează a fi lansate în această primăvară - GLC 63 4MATIC+, GLC 63 4MATIC+ Coupe, GLC 63 S 4MATIC+  și GLC 63 S 4MATIC+ Coupe. Toate cele patru noi SUV-uri vor avea sub capotă un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri, capabil să producă 476 sau 510 CP, în funcție de versiune (noarmală sau S).

Pagini

Subscribe to RSS - Mercedes-AMG