Știri

Mercedes-AMG Project ONE și un nou concept EQ vor fi vedetele standurilor Mercedes-Benz de la Frankfurt

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz - Salonul Auto de la Frankfurt 2017
Mercedes-Benz va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu o mulțime de noutăți, pe lista acestora numărându-se hypercarul Mercedes-AMG Project ONE într-o formă foarte apropiată de versiunea de serie, un nou concept EQ plasat în segmentul automobilelor compacte, dar și o versiune GLC propulsată cu ajutorul pilelor de hidrogen. În total, nu mai puțin de 100 de automobile va expune constructorul german la Frankfurt.
 
Mercedes-AMG Project ONE se află așadar în linie dreaptă spre lansarea oficială, hypercarul produs de divizia sportivă a Mercedes-Benz urmând a fi promul model de serie ce va împrumuta tehnologie de propulsie hibridă direct din Formula 1.
 
Mercedes-AMG Project ONE
 
Standurile Mercedes-Benz de la salonul german vor găzdui și premiera mondială a unui nou concept EQ - gândit pentru a fi punctul de plecare spre dezvoltarea unui viitor automobil electric de dimensiuni compacte.
 
Noul Mercedes-Benz GLC F-CELL EQ Power vrea să demonstreze avantajele utilizării hidrogenului drept combustibil, încărcarea rezervoarelor mașinii putându-se face la fel de rapid ca în cazul unui model propulsat tradițional. Totodată, soluția de propulsie alternativă poate asigura o autonomie de 500 de km cu un singur plin de hidrogen.
 
Aflat sub umbrela Daimler, brandul smart va prezenta conceptul unui automobil electric urban 100% autonom, capabil să susțină viitorul ideilor de car-sharing.
 
Tot la Salonul Auto de la Frankfurt vor mai putea fi admirate noile S-Class, S-Class Coupe și S-Class Cabriolet  facelift, dar și noul X-Class - primul pick-up lansat pe piață de un producător premium.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: