Mercedes-Benz EQ

Mercedes-Benz va asambla SUV-urile sale electrice EQ și în SUA

Mercedes-Benz - fabrica Tuscaloosa
Una dintre fabiricile ce va asambla SUV-urile electrice Mercedes-Benz din familia EQ va fi cea din Tuscaloosa (SUA), constructorul german anunțând ieri faptul că va investi în regiune un miliard de dolari pentru modernizarea și adaptarea liniilor de producție la specificul automobilelor electrice. Primul model din familia EQ va fi SUV-ul EQC - prefigurat de conceptul Generation EQ și care va fi lansat pe piață în 2019.

Spectaculosul concept Mercedes-Benz EQA a fost dezvăluit la Frankfurt

Mercedes-Benz Concept EQA
Mercedes-Benz expune la Frankfurt conceptul EQA - cel de-al doilea studiu de design al familiei EQ prefigurând viitorul model electric compact de serie ce va purta același nume și va putea fi comandat începând cu anul 2022.

Mercedes-Benz sacrifică din profitul actual pentru viitorul mașinilor sale electrice

Mercedes-Benz Generation EQ
Mercedes-Benz va demara un amplu program de reducere a cheltuielilor coroborat cu sacrificarea marjei de profit în vederea pregătirii lansării pe piață a viitoarelor modele electrice din familia EQ. Cuantificate la circa 4 miliarde de euro, tăierile de costuri au drept scop compensarea preconizatelor marje de profit ceva mai mici la vânzarea automobilelor electrice.
 

Conceptul smart vision EQ fortwo - viziunea Mercedes-Benz asupra mobilității urbane

smart vision EQ fortwo
Salonul Auto de la Frankfurt va găzdui premiera conceptului smart vision EQ fortwo, un vehicul electric capabil să ruleze autonom și care este destinat utilizării în cadrul rețelelor de carsharing. 

Mercedes-AMG Project ONE și un nou concept EQ vor fi vedetele standurilor Mercedes-Benz de la Frankfurt

Mercedes-Benz - Salonul Auto de la Frankfurt 2017
Mercedes-Benz va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu o mulțime de noutăți, pe lista acestora numărându-se hypercarul Mercedes-AMG Project ONE într-o formă foarte apropiată de versiunea de serie, un nou concept EQ plasat în segmentul automobilelor compacte, dar și o versiune GLC propulsată cu ajutorul pilelor de hidrogen. În total, nu mai puțin de 100 de automobile va expune constructorul german la Frankfurt.

Primul SUV electric de serie Mercedes-Benz se va numi EQC

Mercedes-Benz EQ Concept
Mercedes-Benz a ajuns la o înțelegere cu chinezii de la Chery în privința utilizării denumirii EQ pentru viitoarele modele electrice produse de germani. Astfel, germanii vor utiliza inițial acronimul EQC, urmat de variante similare pe bază alfabetică, în timp ce Chery va avea dreptul să folosească denumirile eQ și eQ1, urmat de combinații similare bazate pe cifre.

Mercedes-Benz ar putea fi împiedicată să folosească denumirea EQ pe piața din China

Mercedes-Benz Generation EQ
Mercedes-Benz are probleme serioase în China pe tema impunerii noului brand EQ, dedicat viitoarelor sale automobile electrice. Astfel, producătorul auto local Chery Automobile Co. revendică proprietatea denumirii EQ, dat fiind faptul că deja comercializează sub logo-ul "eQ" un mic automobil electric.
Subscribe to RSS - Mercedes-Benz EQ