Napoca Rally Academy

Simone Tempestini a obținut un nou titlu de campion în CNR Dunlop

Simone Tempestini - campion național în 2016
Simone Tempestini și-a asigurat un nou titlu suprem în Campionatul Național de Raliuri Dunlop după ce a reușit să se impună și în Raliul Iașiului. Pilotul echipei Napoca Rally Academy a dominat categoric raliul ieșean, devansându-i la final pe Dan Gîrtofan (Skoda Fabia R5) și pe Sorin Badea (Ford Fiesta R5).

WRC - Kris Meeke a obținut victoria în Raliul Portugaliei

Kris Meeke - castigator Raliul Portugaliei 2016
Nord-irlandezul Kris Meeke a reușit o victorie de senzație în Raliul Portugaliei, finalul ultimei speciale din ziua de duminică văzând Citroen-ul DS 3 WRC pilotat de Meeke la peste 29 de secunde în fața lui Andreas Mikkelsen (VW Polo R WRC), clasat pe locul doi. Sebastien Ogier, campionul mondial en-titre, s-a clasat abia pe locul trei, după ce două pene de cauciuc i-au creat mari probleme.

CNR Dunlop - Simone Tempestini s-a impus în Raliul Aradului, ediția 2016

Simone Tempestini - castigator Raliul Aradului 2016
Simone Tempestini a reușit o nouă victorie în CNR Dunlop, pilotul echipei Napoca Rally Academy reușind să se impună și în Raliul Aradului. Având-o în dreapta sa, ca și copilot, pe Carmen Poenaru, Simone a dominat ambele zile de compitiție la volanul Fordului Fiesta R5, devansându-i pe podium pe Dan Gîrtofan (SKODA Fabia R5) și pe Gergo Szabo (Citroen DS3 R5).

Simone Tempestini a câștigat Tess Rally 45 Pro-X 2016, prima etapă din CNR Dunlop 2016

Simone Tempestini - castigator Raliul Brasovului 2016 - Tess Rally 45 Pro-X
Iată că a început și sezonul 2016 din Campionatul Național de Raliuri DunlopSimone Tempestini câștigând prima etapă - Tess Rally 45 Pro-X, sau mai pe românește Raliul Brașovului. Campionul național en-titre a dominat de la un capăt la celălalt cele două zile de concurs, reușind alături de co-pilotul Marc Banca și de al lor Ford Fiesta R5 un traseu fără greșeli.

WRC - Sebastien Ogier s-a impus în Raliul Suediei 2016. Simone Tempestini a terminat pe 9 în WRC 2

Sebastien Ogier - castigator Raliul Suediei 2016
Sebastien Ogier  reușit să obțină o nouă victorie în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce s-a impus și în ediția 2016 a Raliului Suediei. Pilotul echipei de uzină Volkswagen i-a devansat pe neozeelandezul Hayden Paddon (Hyundai i20 WRC) și pe norvegianul Mads Ostberg, la volanul unui Ford R5 WRC. Distanța dintre cei trei nu a depășit un minut la finalul raliului.

Simone Tempestini va lua startul în Raliul Suediei, unul complet atipic anul acesta

Simone Tempestini este pregătit să ia startul în Raliul Suediei 2016, la volanul aceluiași Ford Fiesta R5, cu interes principal în clasamentul WRC 2. Condițiile de vreme sunt însă total atipice pentru ceea ce ne obișnuise etapa nordică, căldura din ultima vreme topind aproape în totalitate zăpada și transformând mare parte din speciale într-unele pe noroi. 

Simone Tempestini este mulțumit de experiența acumulată în Raliul Monte-Carlo 2016

Simone Tempestini - Monte Carlo 2016
Raliul Monte-Carlo, prima etapă din WRC în 2016, a însemnat și prima participare pentru Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi în WRC 2 cu modelul Ford Fiesta R5. După două zile cu momente dificile, finalul a fost unul foarte bun pentru echipajul NRA.

Napoca Rally Academy pariază în 2016 pe juniorii săi

Napoca Rally Academy - strategie sezonul 2016
Napoca Rally Academy, o echipă care a susținut întotdeauna tinerele talente din lumea sporturilor cu motor autohtonă, va miza în 2016 pe juniorii Simone Tempestini, Florin Tincescu și Norbert Maior. Încălzirea echipei va avea loc în acest weekend la Covasna Winter Rally. 

Simone Tempestini câștigă la Iași și devine campion național de raliuri

Simone Tempestini - campion national 2015
Simone Tempestini a reușit să se impună și în Raliul Iașiului, devenind astfel campion național în campionatul autohton de raliuri. La doar 21 de ani, pilotul echipei Napoca Rally Academy este cel mai tânăr campion din istoria Campionatului Național de Raliuri.

Simone Tempestini a câştigat Raliul Transilvaniei 2015

Simone Tempestini - castigator Transilvania Rally 2015
Ediţia 2015 a Transilvania Rally, etapă contând pentru Campionatul Naţional de Raliuri, e fost dominată categoric de echipajele Napoca Rally Academy, podiumul final fiind ocupat în totalitate de piloţii echipei clujene.

Raliul Poloniei - Simone Tempestini s-a impus în Junior WRC

Simone Tempestini - castigator Junior WRC Polonia 2015
După evoluția foarte bună din Raliul Monte-Carlo dar unde au terminat doar pe locul patru din cauza unei pene de cauciuc, după ce în Raliul Portugaliei au câștigat toate specialele pe care nu au avut probleme cu mașina, dar au terminat doar pe locul șase după ce s-a rupt un braț pe față și au continuat raliul conform regulamentului Rally 2, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au reușit să triumfe într-o etapă din mondialul de raliuri inclusă în Junior WRC, competiția dedicată juniorilor.

Simone Tempestini a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă din CNR, în Danube Delta Rally 2015

Simone Tempestini - castigator Danube Delta Rally 2015
Danube Delta Rally 2015 a marcat cea de-a treia victorie consecutivă pentru Simone Tempestini, juniorul echipei Napoca Rally Academy demonstrând încă o dată saltul valoric impresionant. 

Napoca Rally Academy va lua startul cu patru echipaje la Danube Delta Rally

Bogdan Marisca - Ford Fiesta R5
Napoca Rally Academy va lua startul cu patru echipaje la Danube Delta Rally, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri. După ce s-a impus în clasamentul pe echipe în primele două etape ale sezonului, NRA vrea să continue în același ritm și în etapa de la Tulcea.

Simone Tempestini şi-a surclasat adversarii în Raliul Aradului 2015

Simone Tempestini - castigator Raliul Aradului 2015
Simone Tempestini (Napoca Rally Academy - Ford Fiesta R5) a câştigat şi cea de-a doua etapă contând pentru Campionatul Naţional de Raliuri - Raliul Aradului. Juniorul familiei Tempestini a dominat categoric raliul, reuşind să-şi adjudece victorii pe toate specialele, un lucru extrem de rar întâlnit. Podiumul a fost completat de Edwin Keleti şi Gergo Szabo.

Simone Tempestini a câştigat Raliul Braşovului 2015

Simone Tempestini - castigator Tess Rally 2015
Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri, și-a păstrat renumele de etapă imprevizibilă. După 9 probe speciale, din care a câștigat șapte, Simone Tempestini a obținut o victorie istorică, fiind cel mai tânăr câștigător al unei etape din CNR. 

Pagini

Subscribe to RSS - Napoca Rally Academy