AMG 50 de ani

AMG GT3 Edition 50 - un model exclusivist dedicat colecționarilor

AMG GT3 Edition 50
Aniversarea a 50 de ani de istorie AMG aduce și iubitorilor de mașini dedicate circuitelor un model cu totul special. Botezat AMG GT3 Edition 50 și dezvăluit weekendul acesta la Nurburgring, automobilul de curse va fi fabricat în doar cinci exemplare.

Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition - o ediție specială dedicată exclusiv pieței japoneze

Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition
Pentru a marca jumătate de secol de istorieMercedes-AMG a lansat în Japonia o ediție aniversară a puternicului G 63. Botezată "50th Anniversary Edition", ediția specială va fi fabricată în doar 50 de exemplare și punctează printr-un sugestiv pachet de personalizare estetică.

Simona Halep devine ambasador al Mercedes-Benz în România

Simona Halep - ambasador Mercedes-Benz in Romania
Simona Halep a devenit ambasador al mărcii Mercedes-Benz în România, anunțul coincizând cu lansarea campaniei locale dedicate aniversării a 50 de ani de istorie AMG. Drept urmare, vedeta va conduce în prima parte a anului un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe.

VIDEO - iată cam cum poate să sune "corul" Mercedes-AMG

Mercedes-AMG - "engine sounds"
În cea mai recentă campanie legată de aniversarea a 50 de ani de existențăMercedes-AMG a adunat laolată toată "armada" de modele din portofoliul său actual. Ce a ieșit nu poate decât să ne bucure. Atât vizual, dar mai ales acustic...

Mercedes-AMG lansează noi ediții speciale, pentru a marca 50 de ani de existență

Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50
Pentru a marca cei 50 de ani trecuți de la înființarea diviziei AMGMercedes-AMG a lansat alte trei noi ediții speciale ce vizează modelele sale actuale. Gama de modele speciale cuprinde versiunile AMG GT C Roadster Edition 50C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition, dar și C 43 4MATIC Coupe și C 43 4MATIC Cabriolet Night Edition, toate urmând a putea fi admirate la standurile constructorului german de la Salonul Auto de la Geneva.

Familia Mercedes-AMG GT are parte de schimbări estetice și tehnice

Mercedes-AMG GT S 2018
Mercedes-Benz a operat o serie de modificări stilistice și tehnice familiei de modele Mercedes-AMG GT, constructorul german prezentându-le la Salonul Auto de la Detroit alături de o versiune cu totul nouă - GT C Coupe. Noul model se alătură așadar în gama GT "fratelui" GT C Roadster, prezentat în vara anului trecut.
Subscribe to RSS - AMG 50 de ani