Știri

Simona Halep devine ambasador al Mercedes-Benz în România

Fotocredit: 

Mercedes-Benz România
Simona Halep - ambasador Mercedes-Benz in Romania
 
Simona Halep a devenit ambasador al mărcii Mercedes-Benz în România, anunțul coincizând cu lansarea campaniei locale dedicate aniversării a 50 de ani de istorie AMG. Drept urmare, vedeta va conduce în prima parte a anului un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe.
 
Alegerea Simonei Halep drept ambasador continuă strategia Mercedes-Benz România în a-și asocia imaginea alături de personalități cunoscute ale vieții publice de la noi din țară, pe lista acestora numărându-se până acum Andreea Esca, Andi Moisescu, Camelia Potec și Cătălin Ștefănescu.
 
"Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ și a excelenței AMG", a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România. "Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun -  The Best, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat", a mai spus acesta.
 
"Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă  și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie", a declarat Simona Halep.
 
Simona Halep - ambasador Mercedes-Benz Romania (01)
 

Categorie: 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: