Știri

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept - imagini şi detalii

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Noul Mercedes-Benz GLC Coupe Concept
 
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului GLC Coupe, maşină ce va fi prezentată la Salonul Auto de la Shanghai şi care prefigurează în mare măsură viitorul SUV cu acelaşi nume, concurent evident pentru BMW X4.
 
După ce deja au lansat actualul GLE Coupe germanii de la Mercedes-Benz continuă ofensiva dezvoltării de noi modele SUV situate în segmentele de nişă "descoperite" de rivalii de la BMW, prin GLC Coupe - o maşină ce îmbină estetica unui coupe cu elemente evidente ce caracterizează un SUV.
 
Conceptul GLC Coupe se încadrează perfect în segmentul SUV-urilor compacte, cu o lungime de 4.73 metri şi un ampatament de 2.83 metri, fiind în acelaşi timp o maşină spectaculoasă prin jantele de 21 de inch, garda la sol mărită sau protecţiile inferioare pentru barele faţă/spate.
 
Designul exterior continuă ideile deja puse în practică la noul GLE Coupe, cu linii fluide şi blocuri optice puse în evidenţă de tehnologiile LED.
 
Sub capota conceptului GLC Coupe stă un motor pe benzină V6 biturbo, de 3.0 litri, ce dezvoltă 367 de CP  şi 520 Nm cuplu maxim. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată 9G-TRONIC ce furnizează puterea la toate cele patru roţi prin intermediul sistemului 4MATIC.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: