SUV Mercedes-Benz

Mercedes-Benz marchează 40 de ani de istorie G-Class

Mercedes-Benz G-Class - 40 de ani
Mercedes-Benz marchează anul acesta patru decenii trecute de la lansarea primei generații G-Class, emblematicul SUV marcând lumea pasionaților de off-road prin capabilitățile dovedite și prin inovațiile tehnice ce au devenit un reper în segment.

Mercedes-Benz a dezvăluit noua generație G-Class

Noul Mercedes-Benz 2018
Noul Mercedes-Benz G-Class a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, "ofițer de ceremonii" la dezvăluirea sa fiind chiar mai marele Daimler, Dieter Zetsche. Cu un design ce păstrează elementele definitorii ale predecesorilor săi, dar cu schimbări tehnologice importante, noul G-Class va fi lansat pe piață în luna iunie a acestui an.

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul noului G-Class

Mercedes-Benz G-Class 2018 - interior
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale cu interiorul noului G-Class, legendarul SUV german urmând a fi dezvăluit în premieră mondială, într-o nouă generație, în luna ianuarie 2018 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

"Monstrul" Mercedes-Benz G 500 4x42 va mai putea fi comandat doar până pe 31 octombrie

Mercedes-Benz G 500 4x42
Mercedes-Benz a anunțat faptul că spectaculosul G 500 4x42 va mai putea fi comandat doar până la sfârșitul lunii octombrie. Lansat pe piață la sfârșitul anului 2015, G 500 4x42 s-a bucurat de un enorm succes grație soluțiilor tehnice utilizate de trenul de rulare.

Mercedes-Benz GLS Grand Edition - o nouă versiune în care poate fi comandat SUV-ul de lux

Merceds-Benz GLS Grand Edition
Mercedes-Benz GLS poate fi comandat de-acum și în versiunea Grand Edition - variantă ce propune atât un pachet de personalizare exterioară, cât și unul dedicat interiorului.

Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de unități GLC și GLK vândute

Mercedes-Benz GLC si GLK - 1.000.000 de masini
Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de exemplare GLC și GLK vândute de-a lungul istoriei celor două modele. Începută în anul 2008 cu GLK și continuată din 2015 cu GLC, aventura Mercedes-Benz în segmentul SUV-urilor de clasă medie s-a dovedit a fi un succes imens.

Mercedes-Benz GLE Coupe a primit ediția specială OrangeArt

Mercedes-Benz GLE Coupe OrangeArt Edition
Mercedes-Benz GLE Coupe a primit ediția specială OrangeArt, versiune ce combină "beneficiile" pachetelor AMG Line și Night cu mici tușe de personalizare axate, evident, pe nuanța portocalie.

Mercedes-Benz G-Class primește două noi ediții speciale

G Class-Designo Manufaktur Exclusive  Edition
Mercedes-Benz a pregătit două noi ediții speciale dedicate legendarului G-Class, începutul lunii mai urmând a marca introducerea în configurator a versiunilor "designo manufaktur Edition" și "Exclusive Edition".

Test Drive Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC

În primăvara lui 2015 testam “bătrânul” Mercedes-Benz GLK, aflat la vremea respectivă la final de carieră. Germanii începuseră deja revoluția în portofoliul lor de produse, schimbările modificând radical și toată gama de SUV-uri, atât prin noutațile de design și tehnologice, dar și prin nomenclatorul denumirilor. Prin urmare GLK a devenit GLC, noul model fiindu-ne partener de călătorii la sfârșitul lui 2016, în versiunea GLC 250 d 4MATIC și cutie de viteze automată 9G-TRONIC.

VIDEO - până unde poate ajunge un Mercedes-Benz G 550 4x42

Mercedes-Benz G 550 4x42 - Video
Prezentat anul trecut și vândut în Europa sub indicativul G 500 4x42, "monstrul" produs de germanii de la Mercedes-Benz este vândut începând din vara anului curent și în SUA. Iată cum este promovat peste ocean, în cea mai recentă reclamă.

Mercedes-Benz are în plan lansarea SUV-ului GLB

Mercedes-Benz GLB
Mercedes-Benz are în plan lansarea unui nou crossover, model ce va purta indicativul GLB și va fi construit pe baza lui B-Class. Noul SUV se va situa în portofoliul germanilor între actualele GLA și GLC.

Test Drive Mercedes-Benz GLK 220 CDI 4MATIC

Mercedes-Benz GLC va fi, aşa cum îi spune şi denumirea, rudă cu noul C-Class şi va înlocui actualul GLK. Despre acesta din urmă vrem să vorbim şi noi în testul de faţă, o maşină pe care o putem considera „ultimul dinozaur” din portofoliul actual Mercedes-Benz. Mai merită oare achiziţionat un GLK pe ultima sută de metri?

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept - imagini şi detalii

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe Concept
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului GLC Coupe, maşină ce va fi prezentată la Salonul Auto de la Shanghai şi care prefigurează în mare măsură viitorul SUV cu acelaşi nume, concurent evident pentru BMW X4.

Adio ML! Noul Mercedes-Benz GLE este aici

Noul Mercedes-Benz GLE 2015
Mercedes-Benz a prezentat noul GLE, SUV ce pune punct poveştii ML, o maşină atât de cunoscută şi iubită de către fani. Noul GLE se aliniază astfel noului nomenclator al denumirilor promovat de Mercedes-Benz, fiind asociat familiei E-Class de la la care primeşte platforma tehnică şi toate noile sisteme de siguranţă şi infotainment.

Mercedes-Benz ne prezintă noul GLE Coupe

Noul Mercedes-Benz GLE Coupe
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul GLE Coupe, SUV gândit pentru a ataca segmentul în care BMW X6 face legea. Noul Mercedes-Benz GLE Coupe este şi primul model lansat de germani care urmează noua regulă pentru denumirile SUV-urilor.

Pagini

Subscribe to RSS - SUV Mercedes-Benz