Știri

Noile SKODA Fabia şi Fabia Combi vor fi lansate la Paris

Fotocredit: 

SKODA
Noua SKODA Fabia Combi 2015
Alături de noua Fabia hatchback SKODA va prezenta publicului la Salonul Auto de la Paris, în premieră mondială, noua Fabia Combi. Un model care s-a vândut, prin precedentele generaţii fabricate începând cu anul 2000, în peste 1.1 milioane de unităţi.
 
"Noua Skoda Fabia Combi este combinația perfectă între spațiu, funcționalitate și design emoțional. În plus, punctează prin tehnologie modernă", spune CEO-ul SKODA, Winfried Vahland.
 
Cehii anunţă un spaţiu interior mai mult decât suficient pentru cinci persoane, "cireaşa de pe tort" fiind reprezentată de portbagajul imens, cel mai mare din clasa sa, cu un volum de 530 de litri. Dacă se rabatează bancheta spate clienţii vor obţine un volum de 1.395 litri. Noua Fabia Combi poate căra astfel obiecte cu o lungime de până în 1.55 metri, cu portbagajul închis.
 
Spaţiul în habitaclu a crescut cu 21 de mm pe lăţime şi cu 8 mm în lungime şi cu toate că noua generaţie Fabia are o înălţime mai mică spaţiul pentru cap oferit pasagerilor va fi mai mare.
 
Capitolul motorizări va fi acoperit de o gamă de şase propulsoare: trei pe benzină, cu puteri cuprinse între 75 şi 110 CP, respectiv trei dieseluri din noua generaţie cu trei cilindri şi puteri de la 75 la 105 CP. Transmiterea puterii la roţi va fi asigurată de o cutie manuală, cu cinci sau şase trepte sau de una automată DSG cu şapte rapoarte.
 
Noua SKODA Fabia Combi va ajunge în showroom-urile din Europa începând cu luna ianuarie 2015.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: