Știri

Noul Fiat Tipo are un preț de pornire de 10.990 de euro, în România

Fotocredit: 

Fiat
Noul Fiat Tipo - preturi Romania
Lansat anul trecut în luna mai sub numele de Aegea și ulterior redenumit Tipo, noul sedan compact produs de Fiat în Turcia poate fi comandat începând din această lună și în România. Prețul de pornire, unul promoțional, este de 10.990 de euro, TVA inclus, petru versiunea de bază TIPO, motor 1.4 pe benzină, 95 de CP.
 
Reducerea promoțională de preț este valabilă până pe 31 martie 2016, în mod normal varianta de bază costând 12.211 euro, TVA inclus.
 
Noul Fiat Tipo este oferit în trei versiuni de motorizare - 1.4 benzină 95 CP, 1.3 diesel Mjet 95 CP și 1.6 diesel Mjet 120 CP, și în patru variante de echipare - TIPO, POP, EASY și LOUNGE. Pentru stratul vânzărilor a fost pregătită și o a cincea versiune de echipare, botezată Opening Edition și care se situează ca și nivel al dotărilor undeva între POP și EASY.
 
În nivelul de echipare de bază, noul Tipo oferă, printre altele, ABS + EBD, ESP, airbag șofer și pasager, aer condiționat manual, inchidere centralizată, geamuri electrice față, servodirecție sau radio cu MP3 și port USB.
 
De meniționat este faptul că airbagurile laterale față și cele cortină sunt oferite începând cu al doilea nivel de echipare - POP. Tot acest nivel de echipare aduce și frâne spate pe discuri sau scaunul șoferului reglabil pe înălțime.
 
Ca și opționale interesante, interesant este pachetul Radio+MP3+touchscreen de 5 inch, USB și Bluetooth, care costă 504 euro, TVA inclus.
 
Iată și lista completă de prețuri:
 
Toate detaliile legate de nivelurile de echipare și opționalele disponibile le puteți vizualiza aici...

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: