Știri

Noul Mercedes-Benz X-Class ni se înfățișează în primul teaser video

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz X-Class - teaser video
Mercedes-Benz va lansa oficial noul X-Class - primul său pickup din portofoliu - în data de 18 iulie, până atunci constructorul german publicând un prim teaser video ce are menirea să ne apropie de formele exterioare ale modelului de serie.
 
Față de conceptul cu același nume prezentat în toamna anului trecut, versiunea de serie ni se prezintă cu o parte frontală ceva mai "cuminte", a cărei grilă copiază fidel formele întâlnite pe modele precum GLE sau GLE Coupe și care vine mărginită de faruri cu luminile de zi LED desenate în stilul clasic Mercedes-Benz.
 
Construit pe o platformă tehnică împrumutată de la Nissan Navara și Renault Alaskan, noul Mercedes-Benz X-Class va fi primul pickup premium de pe piață și se va adresa clienților din Europa, America de Sud, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Nu se știe pentru moment dacă Mercedes-Benz va face pasul și spre piața nord-americană - dominată de modele legendare construite de producătorii din SUA.
 
X-Class se va asambla în fabrica Nissan de lângă Barcelona și în uzina pe care Renault o deține în Argentina, în orașul Cordoba.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: