Știri

Noul Renault Megane Estate a fost dezvăluit - pentru început în versiunea GT

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Megane Estate GT
Renault a publicat primele imagini ale noului Megane Estate - prezentat în versiunea GT, care pune accentul pe sportivitate prin elementele distincitve ale caroseriei, dar și prin sistemul inteligent 4CONTROL, care poate vira ușor și roțile din spate.
 
Francezii spun despre noul Megane Estate ca va fi modelul cu cea mai mare capacitate de încărcare dacă vorbim de lungimea obiectelor ce pot fi transportate, oferind în același timp o modularitate de invidiat care permite călătorii confortabile pentru cinci persoane și bagajele lor.
 
Designul noului Renault Megane Estate continuă ideea de dinamism generată de proaspăta generație a compactei franceze, cu partea din spate dominată de blocurile optice ce se întind pe toată lungimea hayonului. 
 
Versiunea GT este personalizată la exterior pe măsură, cu o serie de alemente aparte. Astfel, bavurile cromate din partea inferioară a geamurilor se prelungesc și pe montanții C, în zona de legătură cu sticla hayonului, în timp ce aripile față găzduiesc incripția "Renault SPORT". Logo-ul GT a fost plasat și sub sigla Renault de pe grila frontală, iar bara față a primit o prelungire în zona sa inferioară. Bara spate este mărginită tot în zona sa inferioară de un difuzor de aer cromat, care înglobează la rândul său țevile de eșapament. "Renault SPORT" nu lipsește nici de pe hayon.
 
Noul Renault Megane Estate GT - spate
 
Sistemul de direcționare a roților spate 4CONTROL permite noului Renault Megane Estate GT să ofere trase și mai precise pe viraje, șoferul putând în acest fel să se "exprime" cu și mai multă pasiune pe drumurile cu multe curbe pe traseu.
 
Mai multe informații legate de noul Renault Megane Estate vor fi oferite odată cu prezentarea acestuia, în premieră mondială, la cea de-a 86-a ediție a Salonului Auto de la Geneva, care începe pentru public pe 3 martie.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: