Știri

Noul Renault Megane Sedan a ajuns și în România. Iată prețurile

Fotocredit: 

Renault
Renault Megane Sedan - preturi Romania
Renault România a anunțat disponibilitatea pentru comandă la noi în țară a noului Megane Sedan, model atât de apreciat de clienții de la noi. Fabricat în Turcia, cel mai ieftin Renault Megane Sedan costă 14.800 de euro, TVA inclus, dacă este configurat cu motorul 1.6 SCe 115 CP și nivel de echipare de bază, LIFE. De remarcat este faptul că prețul de start este exact același cu cel cerut de Renault pentru Megane hatchback, în aceeași configurație.
 
Clienții din România au la dispoziie patru versiuni de motorizare, pe lângă benzinarul 1.6 SCe fiind disponibile și trei variante diesel dCi -  1.5 dCi 90, 1.5 dCi 110, respectiv 1.6 dCi 130. Ulterior va fi disponiblă și versiunea de motorizare 1.2 TCe de 130 de CP, anunțată la vremea prezentării noii generații Megane Sedan. În standard motoarele sunt cuplate la o cutie de viteze manuală, cu cinci sau șase trepte, cutia automată EDC putând fi configurată doar împreună cu propulsorul dCi de 110 CP. În această ultimă variantă, noul Megane Sedan costă 20.700 de euro, dacă este ales în nivelul de echipare de top, INTENS.
 
Cel mai ieftin Renault Megane Sedan diesel costă 16.400 de euro, în versiunea 1.5 dCi 90 LIFE.
 
Lista de dotări standard este similară cu cea de la Megane hatcback, nivelul de echipare LIFE oferind, printre altele, aer condiționat manual, cruise control, jante din oțel pe 16 inch, lumini de zi cu LED sau geamuri electrice față. Nivelul imediat superior, ZEN, aduce în plus climatizarea automată, geamurile electrice față/spate, lumini de zi 3D LED sau volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele. Varianta INTENS completează lista dotărilor standard cu sistemele Multi-Sense, R-LINK și afișaj TFT de 7 inch, onglinzi ambientale pentru interior sau senzori de parcare spate.
 
Interiorul noului Megane Sedan nu diferă cu nimic față de ceea ce am văzut la noul Megane hatcback, diferența fiind făcută la capitolul volum al portbagajului, care ajunge la 508 litri în cazul caroseriei în trei volume.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: